Go Back
–+ servings

Stamppotje van broccoli met shoarma

30 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo gram aardappelen
  • 1 kilo broccoli
  • 1 ui
  • 500 gram kipshoarma
  • 250 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • olijfolie of boter om in te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Snijd de broccoli in roosjes.
  • Kook de aardappelen en de broccoli gaar. Giet hierna af, maar vang het vocht van de aardappelen op, dit gebruiken we zo voor de puree.
  • Snipper de ui en bak dit samen met de kipfilet in een koekenpan met olijfolie of boter aan.
  • Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes. Bak mee met de kipfilet.
  • Stamp de aardappelen fijn en voeg 80 ml van het kookvocht toe. Roer goed door, breng op smaak met zout en peper.
  • Roer de broccoliroosjes en het kipshoarma mengsel door de aardappelpuree.
Pin dit recept
Afdrukken