Go Back
–+ servings

Croissantrol met karamel

20 minuten
6 tot 8 stukken

Ingrediënten

  • 1 rol supercroissantdeeg uit de koeling
  • 4 grote eetlepels Bebogeenpasta of dulce de leche
  • 70 gram pecan- of hazelnoten

Extra nodig: akeblik van 24 cm, bakpapier

    Bereiding

    • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een cakeblik van 24 cm met bakpapier.
    • Rol de rol croissantdeeg uit en druk met je vingers de naden dicht.
    • Verdeel de Bebogeenpasta met een lepel of mes over het deeg. Houd 1cm van de rand vrij.
    • Snijd de pecan- of hazelnoten klein en verdeel ze over de karamel.
    • Rol het croissantdeeg nu op aan de korte zijde. Zo krijg je een dikke rol die precies in de cakevorm past.
    • Zet de cakevorm 20-25min in de oven en bak de croissantrol af. Haal uit de cakevorm en serveer direct.