Go Back
+ servings

Mexicaanse gevulde paprika

25 minuten
+ 15 minuten
8 stuks

Ingrediënten

  • 4 paprika’s
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 350 gram rundergehakt
  • 2 theelepels Mexicaanse kruiden of genoeg voor 350 gram vlees
  • 125 gram geraspte kaas
  • 4 handjes nacho’s
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 avocado in blokjes
  • crème fraîche voor erbij

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Verwarm olie in een koekenpan en fruit de ui met de knoflook. Doe hierna het gehakt met de kruiden er bij en bak dit rul.
  • Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  • Vul de gehalveerde paprika’s met het gehaktmengsel. Bestrooi met de helft van de kaas en beleg met nacho’s. Bestrooi dit met de rest van de kaas. Verwarm de gevulde paprika’s 15 minuten in de oven.
  • Serveer de gevulde paprika’s met blokjes avocado en een lik crème fraîche.
Pin dit recept
Afdrukken