Go Back
+ servings

Broccolischotel met kip en zoete aardappel

25 minuten
+ 20 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 2 kipfilets in blokjes
  • 400 gram aardappelen
  • 400 gram zoete aardappel
  • 2 broccoli’s in roosjes
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 120 gram geraspte kaas
  • zout

Bereiding

  • Kook de broccoliroosjes beetgaar. Kook de blokjes aardappel en zoete aardappel ook voor in ruim water. Giet hierna af.
  • Bestrooi de kipfilet met zout, peper en cayennepeper en bak dit in een koekenpan met olie even aan. Doe de champignons er bij en bak even mee.
  • Breng de blokjes aardappel op smaak met zout en peper en een beetje paprikapoeder. Roer er een eetlepel olijfolie door.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.
  • Verdeel de blokjes aardappel over de ovenschaal. Verdeel hierover de broccoli en de blokjes kip met champignons.
  • Bestrooi met kaas en verwarm nog 20 minuten in de oven.