Go Back
–+ servings

Loaded hummus

10 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 200 gram hummus
  • 100 gram zwarte en groene olijven
  • 1 klein blikje kikkererwten
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • klein handje kappertjes
  • peterselie ter garnering
  • 50 gram feta
  • klein beetje sumak of paprikapoeder
  • peper en zout
  • naan of platbrood

Bereiding

  • Schep de hummus in een grote schaal en verdeel het over de bodem.
  • Ontpit de olijven en verdeel ze over de hummus. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze schoon onder de kraan. Verdeel ze dan over de hummus.
  • Snijd de cherrytomaatjes in kwarten en verdeel ze samen met de kappertjes over de hummus.
  • Garneer de loaded hummus met peterselie, verbrokkelde feta en een beetje sumak of paprikapoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Serveer met naan of platbrood en gebruik het brood om de loaded hummus op te scheppen.
Pin dit recept
Afdrukken