Go Back

Gevulde avocado met tonijn en chilisaus

15 minuten

Ingrediënten

  • 2 blikjes tonijn op water
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 eetlepel zoete chilisaus + extra om te serveren
  • 4 avocado’s
  • peterselie
  • peper en zout

Bereiding

  • Laat de tonijn uitlekken.
  • Snipper de rode ui. Houd je niet zo van rode ui? Gebruik dan maar een halve ui.
  • Haal de uitgelekte tonijn met een vork uit elkaar en meng er vervolgens de mayonaise, de creme fraiche, de zoete chilisaus en peper en zout doorheen totdat je een mooie mix hebt. Eventueel kun je nog wat meer mayonaise of chilisaus toevoegen.
  • Halveer de avocado’s en verwijder de pit.
  • Leg de avocadohelften met de snijkant naar boven op borden en vul ze met het tonijnmengsel.
  • Serveer de avocadohelften met eventueel nog wat extra zoete chilisaus, wat peterselie en de overige tonijn.
Gevulde avocado met tonijn en chilisaus
Pin dit recept
Afdrukken