Go Back
–+ servings

Pannenkoekrolletjes met spinazie, salami en kaas

25 minuten
+ 10 minuten
8 stuks

Ingrediënten

  • Blue Band vloeibaar
  • 1 ui gesnipperd
  • 650 gram verse spinazie
  • Beslag voor 8 pannenkoeken
  • 16 plakjes salami of 8 grote plakjes
  • 150 gram geraspte kaas
  • zout en peper

Bereiding

  • Verwarm een scheutje Blue Band vloeibaar in een koekenpan en verdeel hier een soeplepel pannenkoekenbeslag in. Bak de pannenkoeken aan beide kanten bruin en mooi gaar.
  • Verwarm ondertussen in een wok of grote hapjespan een eetlepel Blue Band vloeibaar. Fruit de ui en voeg als de ui glazig ziet de spinazie toe. Bak de spinazie mee tot het is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met Blue Band vloeibaar.
  • Verdeel twee eetlepels gebakken spinazie over een pannenkoek. Leg hier twee kleine of een grote plak salami bij en een eetlepel geraspte kaas. Rol de pannenkoek op en leg in de ovenschaal. Herhaal dit met de andere pannenkoeken.
  • Bestrooi de opgerolde pannenkoeken met kaas en verwarm ze nog 10 minuten in de oven. Serveer de pannenkoekrolletjes hierna meteen.

Pannenkoekrolletjes met spinazie, salami en kaas