Go Back
–+ servings

Bami met kipshoarma

+ 25 minuten
4

Ingrediënten

  • 250 gram mie nestjes
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 ui in ringen gesneden
  • 650 gram roerbakgroenten
  • 350 gram kipshoarma
  • eventueel ketjap manis voor erbij
  • olie om in te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Fruit de ui met knoflook aan in een hapjespan met olie, voeg na een paar minuutjes de kip toe en bak dit mee tot de kip gaar is. Zet de kip hierna weg in een andere kom.
  • Doe weer een beetje olie in de pan en bak hier de roerbakgroenten in aan. Bak de groenten 10 minuten, tot het mooi gaar is.
  • Kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet de mienestjes af en roer dit door het groentemengsel. Verdeel over de borden en verdeel vervolgens het kipmengsel over de borden. Serveer de bami met kipshoarma hierna direct.
  • Breng de bami op je bord eventueel nog op smaak met een beetje ketjap.

Bami met kipshoarma