Go Back
+ servings

Gevulde mini paprika's met spek en kaas

+ 20 minuten
10 stuks

Ingrediënten

  • 75 gram spekblokjes
  • 1 jalapeñopeper of groene paprika
  • 5 mini paprika’s
  • 150 gram roomkaas
  • 50 gram geraspte cheddarkaas

Bereiding

  • Bak de spekblokjes in een droge koekenpan zonder olie krokant. Laat de spekjes hierna uitlekken op keukenpapier. Snijd of hak de spekblokjes kleiner.
  • Snijd de peper fijn. Halveer de mini paprika’s over de lengte en verwijder de zaadlijsten.
  • Houd een klein beetje van de gebakken spekjes, geraspte kaas en peper apart voor de garnering. Roer de roomkaas los en roer de krokant gebakken spekjes, geraspte kaas en de fijngesneden peper erdoor.
  • Vul de mini paprika’s met het roomkaasmengsel. Garneer de gevulde paprikaatjes met de overige ingrediënten.
  • Bewaar de gevulde paprika’s afgedekt in de koelkast tot je ze serveert.
Gevulde mini paprika's met spek en kaas
Pin dit recept
Afdrukken