koriander of peterseliefijngesneden, ter garnering
magere kwarkvoor erbij
olijfolie
peper
Bereiding
Verwarm een hapjespan, wok of grote koekenpan op het vuur met een beetje olie. Bak de reepjes kipfilet rondom aan. Doe hierna de ui met de de groenten en kruiden in de pan. Roer goed door en bak de groenten in 15 minuten beetgaar. Breng op smaak met peper.
Roer slot de ananas (zonder het sap) en het limoensap door de groenten en verwarm dit nog even kort mee.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de wraps met avocado en beleg dit met het kruidige kipmengsel.
Maak de wraps af met extra limoensap, verkruimelde geitenkaas, koriander of peterselie en een lepel kwark.
Tip:
Eet je liever een vegetarische fajita? Vervang de blokjes kipfilet door 300 gram kidneybonen, voeg deze samen met de ananas toe.