Go Back
–+ servings

Rauwkostsalade met pesto en mozzarella

+ 10 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • halve komkommer
  • 120 gram cherry tomaatjes
  • 1 gele paprika
  • 1 avocado
  • handje verse basilicum
  • 150 gram mozzarella bolletjes
  • 3 eetlepels groene pesto
  • zout en peper

Bereiding

  • Snijd de rode ui grof, de komkommer in plakjes en vervolgens in blokjes. Halveer de cherry tomaatjes en snijd de paprika ook in blokjes. Verwijder de schil van de avocado en snijd het vruchtvlees ook in blokjes. Snijd de verse basilicum grof.
  • Meng de groenten in een kom en roer de bolletjes mozzarella samen met de groene pesto door de rauwkostsalade. Breng de salade eventueel op smaak met zout en peper.
  • Serveer de rauwkostsalade bijvoorbeeld met brood.

Rauwkostsalade met pesto en mozzarella
Hoofdgerecht
Lunch, Salade