Gebruik 2 driehoekjes van het croissantdeeg. Maak met je vingers de gaatjes dicht zodat je een rechthoekige lap deeg hebt.
Snijd het deeg in 6 repen. Snijd twee knakworstjes in drieën en rol ieder klein worstjes in een reepje deeg.
Halveer de overige knakworstjes en snijd deze aan het einde in zodat het gewei ontstaat. Druk het gewei in het deeg.
Roer het ei los, bestrijk het croissantdeeg hiermee.
Verwarm de hot dogs (rendier broodjes) 12 minuten op 180 graden (Airfry stand) in de Tefal Easy Fry & Grill.
Kneed ondertussen van de kaas 12 bolletjes voor de ogen. Leg de bolletjes kaas na het bakken op de broodjes, maak af met een stukje hagelslag of bruine sprinkels.
Tip:
Blijven de knakworstjes van het gewei niet goed zitten na het bakken? Maak met een mes een gaatje in het deeg en prik de knakworstjes hierin.