Van het beslag voor biscuitbodems 3 taartbodems met een diameter van ongeveer 18 cm. Laat de taartbodems volledig afkoelen voor je ze gaat verwerken.
Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen. Voeg hier een aantal druppels groene kleurstof aan toe. Roer goed door.
Doe alvast een spuitmondje in een van de spuitzakken en vul beide spuitzakken met satéprikkers. Klem de achterkant van de spuitzakken dicht met een klem en bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Snijd de biscuitbodems in 4 verschillende formaten cirkels. Zodat ze van groot naar klein lopen als je ze opstapelt. Mijn formaten zijn: 19 cm, 14, cm, 8 cm en 4 cm. Snijd de biscuitbodems schuin af zodat een vorm van een kerstboom ontstaat. Snijd de bodem door de helft, zodat je ze kunt vullen met een laagje aardbeienjam.
Spuit een randje botercrème en vul dat op met een dun laagje van de jam.
Leg de bodems hierna weer op elkaar, met een dun laagje botercrème tussen de verschillende bodems.
Prik 4 grote satéprikkers in de taart zodat hij mooi rechtop blijft staan straks.
Gebruik eerst de spuitzak met satéprikkers zonder spuitmondje. Spuit rondom de taart en schraap het vlak met een spatel, mes of lepel. Zodat de complete taart bedekt is met een (zo dun mogelijk) laagje satéprikkers.
Pak hierna de spuitzak met spuitmond en spuit kleine rozetjes op de taart. Begin rondom onderaan en werk zo naar boven toe.