Klop de boter samen met de suiker romig. Voeg hierna ei en vanille toe en mix tot dit goed is opgenomen. Doe hierna de bloem en kaneel erbij. Kneed dit door tot en stevig deeg.
Verpak het deeg in folie en laat het een uur opstijven in de koelkast, of 30 minuten in de vriezer.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestuif je werkblad met bloem en rol het deeg uit tot 4-5 mm dik. Steek de sterren uit.
Leg de uitgestoken sterren op de bakplaat. Bak de koeken 10-12 minuten op 180 graden.
Wil je ook satéprikkers gebruiken: steek deze nadat de nog zachte koeken uit de oven komen in de sterren.
Laat de koeken kort op de bakplaat afkoelen, leg ze hierna op een rooster.
Als de koeken zijn afgekoeld smelt je de chocolade au bain-marie of via de magnetron (hierboven in de tekst geef ik je tips hiervoor).
Verdeel met een lepel (of spuitzakje) de witte chocolade over de koeken en bestrooi hierna direct met de sprinkels.