Deze tortizza heeft een Mexicaans tintje met eieren, tomaat en boontjes. Een snelle maaltijd, ideaal voor het weekend!
Gang Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd 15 minutenminuten
Bereidingstijd 20 minutenminuten
Porties 2personen
Ingrediënten
1ui
2teentjesknoflook
400mltomatenblokjes
4wraps
2handjesgeraspte kaas
chorizo in plakjes
2eieren
1avocado
verse koriander of peterselie
zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit dit in een koekenpan met olijfolie aan. Voeg de tomaten toe en breng het op smaak met zout en peper.
Plaats 2 wraps op elkaar en plaats deze op de bakplaat. Verdeel geraspte kaas over de tortilla en verdeel hierover een deel van het tomatenmengsel. Verdeel de stukjes chorizo erover en maak in het midden van de tortilla een breek hier het ei in. Verwarm de tortilla 15-20 minuten in de oven. Tot het ei de gewenste gaarheid heeft bereikt.
Haal de tortizza uit de oven en verdeel er voor het serveren partjes avocado over en verse peterselie of koriander over.