Heerlijke schotel met ravioli. Ravioli pannetje met tomatensaus. Makkelijke pastamaaltijd voor elke dag.
Bereidingstijd 25 minutenminuten
Porties 4personen
Ingrediënten
1uigesnipperd
3tomatenin reepjes
2rode paprika’sin reepjes
400grampassata gezeefde tomaten
1½theelepelsuiker
2theelepelsItaliaanse kruiden
125gramcrème fraîche
500gramgevulde ravioli
1bol mozzarellain stukken
verse basilicumter garnering
olijfolieom in te bakken
zout en peper
Instructies
Verwarm olie in een pan. Fruit de ui aan en bak de paprika en tomaat mee.
Breng op smaak met Italiaanse kruiden. Doe de gezeefde tomaten erbij, samen met suiker. Breng op smaak met zout en peper en verwarm 15 minuten door.
Doe hierna de crème fraîche erbij en verwarm dit mee. Doe de ravioli erbij en verwarm dit een paar minuten mee met de deksel op de pan tot het gaar is.
Verdeel hierna mozzarella en verse basilicum over de pan. En serveer de ravioli in tomatensaus hierna direct.