Bereid de sticky bbq-saus door het blikje tomatenpuree te mengen met 8 eetlepels water en de sausmix.
Fruit de ui in een koekenpan met olijfolie aan. Voeg de pompoenblokjes en broccoli roosjes toe en bak dit 10 minuten mee. Voeg hierna de blokjes kabeljauw toe en bak dit 2 minuten minuten mee. Voeg de kruidenmix en 50 ml water toe en roer dit door elkaar. Breng het aan de kook en laat dit 3 minuten doorkoken zodat de kabeljauw gaar is.
Haal de wraps uit het plastic, besprenkel met water en leg ze op een bord. Verwarm de wraps 1 minuut in de magnetron of drie minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven op 200 ºC.
Bestrijk de warme wraps met het sausje en verdeel hier de kabeljauw-pompoenvulling over. Rol de wrap op en serveer deze.
Notities
Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer.