1,5paprikaik nam paprika in drie verschillende kleuren
1/2theelepelkomijnpoeder
snuf knoflookpoeder
1/2theelepelpaprikapoeder
1/2theelepelgedroogde oregano
1avocado
9cherry tomaatjes
2eetlepelsmais
3eetlepelstaco sausik naam van dit recept
2handjes nacho chips
zout en peper
olijfolie om in te bakken
Instructies
Snipper de ui en fruit dit aan in een koekenpan met olijfolie. Doe de gehakt er bij en bak dit rul. Breng het gehakt op smaak met komijnpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano en zout en peper.
Kook de zilvervliesrijst in ruim water gaar.
Snijd de paprika in reepjes en bak dit in een koekenpan met olijfolie aan.
Snijd de avocado in blokjes, en halveer de cherry tomaatjes.
Verdeel de rijst over twee kommetjes. Leg hiernaast de mais, gehakt, reepjes paprika, nacho's, repen avocado en cherry tomaatjes naast elkaar zodat het kommetje mooi gevuld is. Schep in het midden een flinke eetlepel van de taco saus en klaar is Kees.