Meng de koekjesmix met de roomboter en het ei. Kneed door tot een mooi deeg ontstaat. Maak hier een bal van, verpak dit in huishoudfolie en laat het 1 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden (hete luchtoven op 160) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad, zorg dat het deeg ongeveer 5 mm dik is. Snijd met een mesje de cijfers uit het deeg. Tip als het deeg al erg zacht is: het deeg kun je ook uitrollen op je bakplaat en hierna het overtollige deeg verwijderen.
Bak de koeken in 15 minuten goudbruin. Laat de koeken hierna afkoelen voor je de cookiecake gaat opbouwen.
Maak ondertussen de Enchanted Cream klaar door de mix te mengen met de melk en water. Schep dit in een spuitzak met daarop de ronde spuitmond.
Spuit op het onderste cijfer mooie gelijke toefjes naast elkaar zodat het cijfer gevuld is met crème. Leg hier het tweede cijfer op en spuit ook hier mooie toefjes op.
Versier de cookiecake hierna met de spekken, smarties, tumtum’s en sprinkels.
Serveer de cookiecake dezelfde dag nog. Bewaar de cookie cake in de koelkast, enchanted cream moet namelijk altijd in de koelkast bewaard worden.
Tip: Je kunt de koekcijfers eventueel ook alvast een dag van te voren afbakken.