Pannenkoeken, welk kind houdt er nou niet van? Deze keer gaan we voor pannenkoekrolletjes met spinazie, salami en kaas. Een hele lekkere combinatie!
Voorbereidingstijd 25 minutenminuten
Bereidingstijd 10 minutenminuten
Porties 8stuks
Ingrediƫnten
Blue Band vloeibaar
1uigesnipperd
650gramverse spinazie
Beslag voor 8 pannenkoeken
16 plakjessalamiof 8 grote plakjes
150gramgeraspte kaas
zout en peper
Instructies
Verwarm een scheutje Blue Band vloeibaar in een koekenpan en verdeel hier een soeplepel pannenkoekenbeslag in. Bak de pannenkoeken aan beide kanten bruin en mooi gaar.
Verwarm ondertussen in een wok of grote hapjespan een eetlepel Blue Band vloeibaar. Fruit de ui en voeg als de ui glazig ziet de spinazie toe. Bak de spinazie mee tot het is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met Blue Band vloeibaar.
Verdeel twee eetlepels gebakken spinazie over een pannenkoek. Leg hier twee kleine of een grote plak salami bij en een eetlepel geraspte kaas. Rol de pannenkoek op en leg in de ovenschaal. Herhaal dit met de andere pannenkoeken.
Bestrooi de opgerolde pannenkoeken met kaas en verwarm ze nog 10 minuten in de oven. Serveer de pannenkoekrolletjes hierna meteen.