Hawaii borrelbroodje – Hapje bij de borrel

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inHawaii borrelbroodje – Hapje bij de borrel
Bewaren
Hawaii borrelbroodje
Dit Hawaii borrelbroodje is in feite een stokbroodje met daarop een lekker romig mengsel met kaas, ham en ananas. Het mengsel kun je vooraf klaarmaken en last-minute op je broodje smeren voor hij de oven in gaat.
Het resultaat: pizza Hawaii, maar dan op een kleiner borrelbroodje.


Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hawaii borrelbroodje – hapje bij de borrel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakblik met bakpapier.Stap 2
Snijd het stokbrood in 12 plakken en verdeel deze over de bakplaat.Stap 3
Snijd de beenham en ananas in fijne blokjes, snijd de bieslook ook fijn.Stap 4
Meng in een kom de crème fraîche met de geraspte kaas, beenham, blokjes ananas en bieslook. Breng op smaak met peper.Stap 5
Verdeel het kaasmengsel over de stokbroodjes en bak dit 20 minuten in de oven.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze hawaii borrelbroodje – hapje bij de borrel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakblik met bakpapier.Stap 2
Snijd het stokbrood in 12 plakken en verdeel deze over de bakplaat.Stap 3
Snijd de beenham en ananas in fijne blokjes, snijd de bieslook ook fijn.Stap 4
Meng in een kom de crème fraîche met de geraspte kaas, beenham, blokjes ananas en bieslook. Breng op smaak met peper.Stap 5
Verdeel het kaasmengsel over de stokbroodjes en bak dit 20 minuten in de oven.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in9 reacties
anita
hoi Brenda, een top hapje heb het gemaakt met afbakbrood, heel lekker en makkelijk te maken.
Lieke
kun je ook magere smeerkaas gebruiken i.p.v. crème fraîche
Brenda Hoff
Hoi Lieke, ik heb hier geen ervaring mee. Maar je kunt het zeker proberen.
Anita
Ik ben ook erg benieuwd of dit afbakstokbrood is of vers Graag een reaktie
Chantal
Lijkt me heerlijk maar gebruik je afbakbrood?
Joke
Hoi Brenda, gebruik je afbakbrood of een vers stokbrood?
Ineke
Hoi Brenda ziet er erg lekker uit maar gebruik je vers stokbrood of afbakbrood? Volgens mij gaan er uit een vers stokbrood toch meer dan 12 sneetjes? Groetjes Ineke
Marielle
Lekker hoor. Borrelbroodjes zijn altijd een succes.