Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Brenda Kookt is hét inspiratie platform voor thuiskoks. Dagelijks delen Brenda en haar team lekkere recepten. Makkelijke maaltijden voor elke dag zijn onze specialiteit, maar we zijn ook gek op bijzondere toetjes, lekkere taarten en simpele bijgerechten.

De maaltijden worden bereid met toegankelijke ingrediënten uit de supermarkt en staan meestal binnen 30 minuten op tafel. De recepten zijn klassiek, of juist met een twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Het platform Brenda Kookt biedt (food)merken een podium voor online zichtbaarheid. Met op maat gemaakte content, receptontwikkeling en food fotografie spreken we bezoekers en volgers aan. Door de goede vindbaarheid op google en sterke SEO-positie blijven de artikelen op lange termijn zichtbaar.

 

Doelgroep & bezoekers

0
Pagina views
0
Unieke bezoekers
0
Bezoekers per dag
Doelgroep

De doelgroep van Brenda Kookt bestaat voornamelijk uit vrouwen in de leeftijd van 25-55 jaar. Met een specifieke interesse voor lekker eten en zelf koken met goede en verse ingrediënten.

0 k
Facebook
0 k
instagram
0
Pinterest

Samenwerken

Er zijn veel mogelijkheden om samen te werken met Brenda Kookt. Denk aan:

  • Advertorials/gesponsorde content op de website en/of social media
  • Eventbezoek als foodreporter
  • Publicaties over persreizen
  • Het geven van kookdemo’s of kookworkshops

Voor andere vormen van samenwerking of freelanceklussen op het gebied van receptontwikkeling en foodfotografie staat Brenda altijd open. We bekijken per samenwerking of een merk of product bij ons past. We maken geen reclame voor merken of onderwerpen waar we niet achter staan. Bij betaalde samenwerkingen vermelden we altijd dat het om een samenwerking gaat, hierbij maken we geen uitzonderingen.

Heb je interesse in een samenwerking met Brenda Kookt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via info@brendakookt.nl

Heb je persvragen over De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender of Snelle klassiekers met een twist? Ook dan kun je ook contact opnemen.

Eerder werkten wij samen met deze mensen en bedrijven:

“We merkten al snel dat Brenda een heel prettig persoon is om mee te werken.
Ze is eerlijk en open en ook nog eens lekker nuchter. Heeft daarbij een hele positieve kijk op de wereld. Ze is nieuwsgierig en kritisch (dat vind ik een hele positieve eigenschap), en de ideeën voor recepten en/of artikelen lijken haar aan te komen waaien!”

  • Willeke Goossens – Nutrittion Manager Unilever

“Brenda bleek een onwijs goede match met onze producten en bedrijf te zijn. Ze is inventief maar houdt het simpel en weet te enthousiasmeren.”

  • Janita van der Ende Marketeer bij Nature’s Pride

“De recepten van Brenda zijn eenvoudig en toegankelijk; dit past goed bij onze klant die opzoek is naar receptinspiratie bij gekocht keukenapparatuur. Een professionele samenwerking waarbij Brenda meedenkt met de klant. ”

  • Jellie Huizinga Directie Like2Cook