Ga naar de inhoud

Samenwerken?

Brenda Kookt is hét inspiratie platform voor thuiskoks. Dagelijks delen Brenda en haar team lekkere recepten. Makkelijke maaltijden in 30 minuten voor elke dag zijn onze specialiteit, maar we zijn ook gek op bijzondere toetjes, lekkere taarten en simpele bijgerechten.

Heb je interesse in een samenwerking met Brenda Kookt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op

Op maat gemaakte content

De maaltijden worden bereid met toegankelijke ingrediënten uit de supermarkt en staan meestal binnen 30 minuten op tafel. De recepten zijn klassiek, of juist met een twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Het platform Brenda Kookt biedt (food)merken een podium voor online zichtbaarheid. Met op maat gemaakte content, receptontwikkeling en food fotografie spreken we bezoekers en volgers aan. Door de goede vindbaarheid op google en sterke SEO-positie blijven de artikelen op lange termijn zichtbaar.

Doelgroep en bezoekers

De doelgroep van Brenda Kookt bestaat voornamelijk uit vrouwen in de leeftijd van 25-55 jaar. Met een specifieke interesse voor lekker eten en zelf koken met goede en verse ingrediënten.

1200000
Paginaweergaven
650.000
Unieke bezoekers per maand
82.000
Instagram volgers

Samenwerking

Voor andere vormen van samenwerking of freelanceklussen op het gebied van receptontwikkeling en foodfotografie staat Brenda altijd open.

We bekijken per samenwerking of een merk of product bij ons past. We maken geen reclame voor merken of onderwerpen waar we niet achter staan. Bij betaalde samenwerkingen vermelden we altijd dat het om een samenwerking gaat, hierbij maken we geen uitzonderingen.

Er zijn veel mogelijkheden om samen te werken met Brenda Kookt. Denk aan:

  • Advertorials/gesponsorde content op de website en/of social media
  • Eventbezoek als foodreporter
  • Publicaties over persreizen
  • Het geven van kookdemo’s of kookworkshops

Brenda Kookt werkt samen met

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Wil je naast de maandelijkse nieuwsbrief ook een mail ontvangen als er een nieuw recept wordt gepubliceerd?