Ga naar de inhoud

Barbecue recepten

Zalmspiesen met courgette, aardappel-groentesalade en pestodressing 
Gegrilde groenten met pesto en burrata
Caprese quiche
Zomerse salade met aardbei, tomaat en geitenkaas-pistacheballetjes
Gegrilde ananas met ijs en karamelsaus
Crumble van nectarine met kersen
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Huzarensalade
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Aziatische Kipspiesjes met honing en knoflook
Knoflookbrood
Aardappelpannetje met groenten en spekjes
Groentebowl met knoflookdressing
Smores van de bbq
Flammkuchen met prosciutto
Philly cheese steak spiesen
Bavetterollade met chiminichurri
Weekmenu
Maandag
Dinsdag
Traybake van bloemkool met wortel
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Maak een account aan en sla je favo recepten op!

Naam*

Wil je samenwerken met Brenda Kookt?

Ik wil graag samenwerken