Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Fast, Fresh and Simple {Donna Hay}

Sinds augustus ben ik in het bezit van dit heerlijke kookboek: Fast, Fresh, Simple van Donna Hay!
Dit kookboek is TOP, zeker mijn favoriet van dit moment!

Donna Hay heb ik het afgelopen jaar leren kennen via 24Kitchen. En ik ben fan! Haar programma Fast, Fresh, Simple. vond ik ontzettend leuk om te zien. Er komen ontzettende lekkere dingen voorbij die snel, vers en makkelijk te maken zijn.
Eerder heb ik dit recept van Donna gemaakt. En ik wilde meer.
Daarom heb ik mezelf afgelopen zomer getrakteerd op dit heerlijke kookboek.

Ik hou van foto´s in kookboeken. Ik wil er door kunnen bladeren om gewoon lekker dom plaatjes kijken. Bij dit kookboek kan dit zeker! Van ieder recept staat er namelijk een foto in.
Het boek is ingedeeld in drie delen, misschien raad je het al: Fast, Fresh en tot slot Simple!

Naast nieuwe recepten laat Donna ook klassiekers met een eigentijdse twist voorbij komen. Denk aan tiramisu, brownies en salade caprese. Donna houdt niet van omslachtig en overbodige handelingen. Wel van goed en lekker eten.

Toen ik dit boek de eerste week las heb ik op iedere pagina waar een (maar meestal meer) lekkere recepten staan die ik wilde maken een post-it geplakt. In totaal zaten er 27 post-its in!
Inmiddels heb ik meerdere recepten uit dit boek gekookt. Allemaal makkelijk om te maken én vol van smaak. Overheerlijke recepten met  kip en pasta kom je vaak tegen in dit kookboek. Naar mijn mening hadden er meer visgerechten in mogen staan. De toetjes, cakejes en andere zoetigheden zijn goed vertegenwoordigd. Daar houd ik van!

Ben je opzoek naar een nieuwe kookboek? En wil je snel en vers en soms ook simpel koken?  Fast, Fresh, Simple van Donna Hay is wat mij betreft zeker een aanrader! Voor € 29,99 kun je hem bestellen/kopen bij de boekhandel.

Woensdag plaats ik een lekker recept uit Fast, Fresh, Simple op mijn blog. Dus kom woensdag zeker even langs!

 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Anja 11 maart 2013 om 08:43

    Heb dit boek ook besteld, ben benieuwd wanneer ik deze binnen krijg, kan niet wachten.

  2. Tineke 14 juni 2013 om 16:39

    Ik ben ook fan! De snelle brownies, heel lekker en snel!
    Maar ook bladerdeeg met geitenkaas, uienchutney, en spek, niet van deze wereld, zo lekker. Ik had het boek uit de bieb, en ik weet niet meer zo goed hoe het recept heet, maar ik ga het boek vast kopen want er stonden zoveel lekker dingen in. Ook de kool met karbonaadjes, super simpel maar heerlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *