Boc ‘n Roll (WIN!)

Bock 'n roll

Zonder het te plannen is het geloof ik de week van de lunch op Brenda Kookt. Na het broodje met warm vlees en de review van de LunchBots gaan we vandaag voor een winactie. Namens broodtrommelstore.nl mag ik namelijk drie Boc ‘n Roll’s weggeven!

Bock 'n Roll

Boc ‘n Roll is een duurzaam alternatief voor plastic boterhamzakjes. Het is een zakje dat je om je lunch vouwt. De binnenkant is gemaakt van kunststof waardoor je boterhammen langer vers blijven.  De Boc ‘n Roll kun je niet alleen gebruiken als  boterhamzakje, als je hem uitvouwt kun je hem ook gebruiken als placemat. Omdat de Boc  ‘n Roll herbruikbaar is, is het ook nodig om het schoon te maken. En dat kan. De binnenkant kun je namelijk met een doekje aan de binnenkant schoonmaken. Ook is het mogelijk hem in de wasmachine op 30 C te wassen. De afmetingen van de Boc ‘n Roll zijn:  opgevouwen: 18 x 12.5 cm en uitgevouwen: 49.5 x 29.5 cm.

Boc n roll

Zelf heb ik het maar druk met lunchen, ook de Boc ‘n Roll heb ik mogen testen. Meestal heb ik een broodtrommel mee naar het werk, maar soms heb ik daar geen zin in, of vind ik een broodtrommel te groot voor 2 boterhammen.  Vooral op deze dagen (waarop ik meestal naar een plastic boterhamzakje grijp) is de Boc ‘n Roll handig.

Pluspunten

 • de Boc ‘n Roll bespaard ruimte in je tas en weegt bijna niets
 • de Boc ‘n Roll is een duurzaam product, het is meerdere malen te gebruiken
 • ik heb mijn Boc ‘n Roll nog niet gewassen, maar ik vind het een groot pluspunt dat dit mogelijk is

Minpunten

 • de kans dat je brood in je tas geplet wordt is aanwezig
 • als je meer dan 5 boterhammen mee neemt naar het werk is dit niet zo handig, de zesde boterham past er moeilijk in.

Nemen.. als je je lunch meestal vervoerd in plasticzakjes of als je een broodtrommel te groot vindt.

Laten staan.. als je 6 boterhammen meeneemt naar je werk. Deze passen er niet allemaal in.

De Boc ‘n Roll kost € 8,50 en is te verkrijgen via broodtrommelstore.nl.

Win!

De win-actie is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

Via broodtrommelstore.nl mag ik drie Boc ‘n Roll’s weggeven. Wat je moet doen om te winnen is het volgende:

 • Laat in een reactie onder dit bericht achter wat je in de Boc ‘n Roll’s gaat meenemen als je er eentje wint
 • deel dit bericht via Facebook of twitter onder vermelding van @BrendaKookt

Meedoen kan tot en met vrijdag 12 april, 21.00 uur. Hierna worden de winnaars getrokken. Winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Foto 1, 2

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
22 comments
 1. Wat lijkt me dat een super produkt mijn zoon gaat volgend schooljaar naar de middelbare dus dat zou wel enorm super zijn.
  wat erin gaat????
  Wraps gezond,of een lekkerre sandwich met tonijn salade of wat hij het aller lekkerst vindt een stokbroodje pindakaas

 2. Wat een ontzettend praktisch zakje. Ik neem bijna elke dag wel iets in een boterhamzakje mee naar werk en zo gaan er op jaarbasis aardig wat plastic boterhamzakjes de vuilnisbak in. Niet heel erg milieuvriendelijk. Zo’n roze Boc ‘n Roll zou niet misstaan op mijn bureau.

 3. Zeer handig voor mij voor het overblijven op school! Zeker ook de placemat is ideaal voor de kinderen!

 4. Wat super bedacht. Onze dochters blijven op school over en dan is het super handig als het brood niet op de schoolbank wordt gelegd, maar op de Boc ‘n Roll. Een stuk frisser. Ook blijft het beleg er waarschijnlijk beter op zitten. Dat is vooral een klacht van mijn dochters bij de broodblikjes. Wat ik er in zou doen. De meiden houden erg van een boterham met pindakaas, of een broodje kaas.

 5. Mijn zoon van 13 jaar zou zijn lunch (2boterhammen of een lekker broodje) hierin meenemen. Broodtrommeltje gebruikt hij idd nooit; veel te groot en absoluut niet cool ;-S

 6. het mooie weer komt er aan
  ik zou er een stuk turks brood in doen met daarop file american, een eitje, tuinkers, tomaatje en wat kappertjes, lekker fris broodje
  dan neem ik het broodje in de Boc ‘n roll’s mee in mijn tas en ga ik lekker naar het strand
  dan zoek ik een mooi plekje uit en ga ik genieten van mijn broodje
  ik zie het al helemaal voor me
  mmmmmmmmmmmmm

 7. wat handig, vorig jaar geprobeerd te bestellen, wat helaas niet lukte, nu zie ik hem weer voorbijkomen.Het lijkt mij ideaal om mijn 3 volkorenboterhammen er in mee te nemen naar mijn werk

 8. Wow, dit gaat zeker bijdragen aan mijn trendy, biologische lunch. Ik neem mijn heerlijk zelfgemaakte biologische amandelbrood nu in m’n grappige kikker broodtrommel mee, maar voor 2 broodjes is het zo’n on-ding. En biologisch brood in een plastic zakje kan toch écht niet……. Dit is een SUPER oplossing.

  Bedankt voor de tip.

 9. Echt handig en ecologisch, heerlijk ook voor wraps. Wat een simpel en doeltreffend boterhamzakje ;-)

 10. Wat mooi en handig! In mijn tas is nauwelijks ruimte voor een broodtrommel en steeds een plastic zakje gebruiken is eigenlijk ook geen goede optie, soms hergebruik ik klik en sluit zakjes. Papieren boterham zakjes heb ik ook wel, maar die kun je niet dichtvouwen, omdat ze te klein zijn. En met deze beauty zit je er hip bij in de kantine.
  Wat ik er in zou doen … mijn verse, zelfgebakken desembrood ;-)

 11. Ha grappig, ik zag de Boc ‘n Roll ergens anders ook al voorbijkomen! Ik heb hem op facebook gedeeld :) Wat ik er in mee zou nemen zijn boterhammen belegd met geitenkaas, honing, rucola en walnoten. Heerlijk belegd broodje, maar het wordt helaas snel droog, dus dat is jammer. Dus hopen dat het met zo’n handige Boc ‘n Roll beter gaat :)

 12. Mijn oudste neemt nooit of zelden brood mee, omdat een trommel niet in zijn laptoptas past. Toch is hij dol op broodjes gezond. Ik zou hem dat dan meegeven, ingepakt in een Boc ‘n Roll. Misschien dat ie dan wel overstag gaat voor een gezondere gewoonte van lunch meenemen, ipv wat koeken kopen in de pauze. Ha, ha…

 13. Wat kan er niet in? Eigenlijk alleen eten dat “lekt” oftewel, vochtig is door groente/fruit of vet.
  Ik denk eigenlijk simpel, een lekker vers gebakken eigen broodje met kaas, mosterd en een beetje sla. En dan ergens in het gras aan de waterkant zitten in een heerlijk lentezonnetje.

 14. Ik eet niet vaak brood, vanwege gevoeligheid voor tarwe. Maar wel knäckebröd (rogge), ik neem aan dat dat ook goed kan. Leuk en handig! Voorkeur voor de blauwe uitvoering.

 15. 5 dagen per week neem ik een lunchpakketje mee naar het werk. Nu verpak ik m’n bammetjes in aluminiumfolie, op het werk vouw ik het open en gebuik ik het als placemat. Volgens mij is die Boc ‘n Roll een vele betere oplossing ;-)

 16. hoi bren, leuke actie ik doe mee, heb altijd brood mee te werk of crackers dus dat kan er mooi in.. gr renee

 17. Eindelijk ook gewoon milieuvriendelijk een stuk stokbrood mee te nemen, lunchdoosjes zijn altijd te kort of niet hoog genoeg!

 18. Wat handig is dit Boc ‘n Roll! Ik vind zo’ plastic boterhamzakje heel onhandig. Mijn zoontje gaat volgend jaar naar school toe en voor hem is dit echt super handig voor de overblijf. Tot die tijd zal ik hem in gebruik nemen om lekkere broodjes in te doen van brendakookt.nl :)

 19. Super handig deze Boc ‘n Roll. Deze zou ik bijna dagelijks gaan gebruiken, voor mijn fietstochten. Heerlijk met het zonnetje op de fiets en stoppen voor een zelfgemaakte verse lunch welke ik heb meegenomen in deze Boc ‘n Roll!

 20. Super handig deze Boc ‘n Roll. Zalig om mee te nemen op ons bootje, waar we zeer trots op zijn! Lekker varen, relaxen en lunchen met ons zelf meegebrachte broodjes.

 21. De Boc ‘n Roll is duurzaam en daar ga ik helemaal voor !
  Genieten van mijn lunch in de Boc ‘Roll welke ik misschien wel gewonnen heb met Brendakookt.nl

Reacties uitgeschakeld.

Misschien vind je dit ook leuk