Feestdagen Special

Feestdagen Special 2013

Morgen begint de decembermaand, een heerlijke maand als je het mij vraagt want hij zit boordevol met lekker eten. Als (thuis)kok kun je je in december helemaal uitleven. Er zijn meer dan voldoende gelegenheden om de keuken in de duiken. Bak pepernoten en andere lekkere zoetigheden voor Sinterklaas, maak een lekker ontbijt en een feestmaal met Kerst en lekkere hapjes voor je vrienden of familie met Oud en Nieuw.

Om ervoor te zorgen dat jullie goed voorbereid zijn voor de feestdagen, én al het lekkere eten, staat mijn blog vanaf morgen in het teken van de feestdagen. Dit is de aftrap van de Feestdagen Special!

Wat kun je verwachten van de Feestdagen Special?

In december pakt Brenda Kookt uit! Ik plaats iedere dag een Feestdagen Special -artikel. Denk hierbij aan recepten voor kerstcakes, koekjes, voorgerechten, vis- vega- en vleesgerechten en lekkere toetjes. Naast recepten komen er ook Food-Inspiratie artikelen, tips en leuke winacties voorbij. Zorg er dus voor dat je de komende maand niets mist van Brenda Kookt!

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk