Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Feestdagen Special

Feestdagen Special 2013

Morgen begint de decembermaand, een heerlijke maand als je het mij vraagt want hij zit boordevol met lekker eten. Als (thuis)kok kun je je in december helemaal uitleven. Er zijn meer dan voldoende gelegenheden om de keuken in de duiken. Bak pepernoten en andere lekkere zoetigheden voor Sinterklaas, maak een lekker ontbijt en een feestmaal met Kerst en lekkere hapjes voor je vrienden of familie met Oud en Nieuw.

Om ervoor te zorgen dat jullie goed voorbereid zijn voor de feestdagen, én al het lekkere eten, staat mijn blog vanaf morgen in het teken van de feestdagen. Dit is de aftrap van de Feestdagen Special!

Wat kun je verwachten van de Feestdagen Special?

In december pakt Brenda Kookt uit! Ik plaats iedere dag een Feestdagen Special -artikel. Denk hierbij aan recepten voor kerstcakes, koekjes, voorgerechten, vis- vega- en vleesgerechten en lekkere toetjes. Naast recepten komen er ook Food-Inspiratie artikelen, tips en leuke winacties voorbij. Zorg er dus voor dat je de komende maand niets mist van Brenda Kookt!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

  1. Fleur 30 november 2013 om 12:31

    Ik ook want ik kan wel inspiratie voor de feestdagen gebruiken.

  2. Joyce 30 november 2013 om 14:56

    Leuk! Ben ook erg benieuwd!

  3. Joyce 30 november 2013 om 15:30

    Super, eens kijken of ik mijn kerst menu kan updaten met een nieuw recept :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.