Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Ultieme foodie kadotips

Foodie kadotips 01Naast lekkere receptjes horen kadootjes natuurlijk ook bij de sinterklaasweek! Kado’s mogen niet ontbreken op een heerlijk avondje. Daarom deel ik bij deze de ultieme foodie kadotips.

Bij het samenstellen van mijn lijstje kwam ik dingen tegen die denk ik bij iedereen van pas komen. Daarom besloot ik er een artikel van te maken die ik aanvulde met extra tips. Bij mijn zoektocht heb ik me beperkt tot twee of drie webshops, natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende shops. Ik zou zeggen: google er op los!

Foodie kadotips

Sinterklaaskadootjes 01

Kitchentools

Kitchentools kun je nooit genoeg hebben. Al staan de keukenkastjes en lades vol met spullen, er ontbreekt altijd nog wel iets dat van pas komt bij het koken.  Op nummer 1 staat voor mij een Kitchenaid Keukenmachine. Al weet ik dat ik hem toch niet zal krijgen, hij blijft op mijn verlanglijstje staan tot ik hem heb. Naast deze kitchentools zijn er natuurlijk nog veel meer tools (voor een leuk prijsje) die van pas komen in de keuken.

Rasp – Dille en Kamille | Maatbekers Cups – Dille en Kamille |  Kitchenaid keukenmachine (liefst groen/turquoise) | Cacao strooier – Dille en Kamille | Bakspatel – Dille en Kamille  

 

Sinterklaaskadootjes 02

Gedekte tafel

Als er familie of vrienden komen eten is het leuk om de tafel mooi aan te kleden. Dit zijn ook altijd leuke presentjes om te vragen. Tafelkleed, nette servetten, glazen, borden, schaaltjes, kommen, kaarsenstandaards…. Tip: mix & match zodat de tafel er iedere keer net een beetje anders uitziet.

Mooie (wijn)glazen – HEMA | Borden met verschillende  patroontjes – HEMA | Linnen tafelkleed – Dille en Kamille | Schaaltjes – HEMA | Servetten of servetringen – Dille en Kamille
Sinterklaaskadootjes 03

Handige, mooie of zeldzame kookproducten/ingrediënten

Sommige dingen koop je niet zomaar zelf, maar zijn wel super lekker om te hebben en gebruiken in de keuken. En leuk om te geven en te krijgen. Dit komt altijd van pas.

Maple Syrup.. dat moet iedereen in huis hebben. Mijn fles is net leeg, dus deze staat op mijn lijst ;) Ook vond ik de groentekiemen die ik tegen kwam bij Dille en Kamille een super leuke tip.

Esdoorsiroop (Maple Syrup) – Dille en Kamille | Groentekiemen om zelf te kweken – Dille en Kamille | Fleur de sel – Dille en Kamille | Vanille essense – Dille en Kamille | Balsamicoazijn – 1000 en 1 smaken

 

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Emily van Kampen 20 november 2014 om 13:59

    Wat een herkenbaar verlanglijstje! Vooral in de keukentools en kookproducten zie ik veel dingen die ik ook graag zou willen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.