Ga naar de inhoud

Vegetarische recepten

Crumble van nectarine met kersen
Pasta pesto salade
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Fruitpizza met koekbodem
Huzarensalade
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Geroosterde bloemkool met komkommeryoghurt
Limoncello tiramisu
Knoflookbrood
Spaanse rijst met bonen en olijven
Solero cheesecake
Citroencake met frambozen en mascarponevulling
Groentebowl met knoflookdressing
Smores van de bbq
Crispy wortelwrap met rode biet en guacamole
Falafel van doperwten met fetaroom en zoetzure ui
Ravioli in roomsaus met champignon
Zoete bruschetta met fruit en citroenricotta
krieltjessalade met groene asperges
Brownie recept
Taquitos met zoete aardappel, mais en courgette

Maak een account aan en sla je favo recepten op!

Naam*

Wil je samenwerken met Brenda Kookt?

Ik wil graag samenwerken