Filmpje: Crepes maken

Crepes collage

Pannenkoeken.. i love it! Toen ik via een collega hoorde dat in Alkmaar een crêperiebar was geopend wist ik niet hoe snel ik contact op moest nemen met de eigenaar. Hier wilde ik iets mee doen op het blog!

Michael van Suzette Crêperiebar Alkmaar vond dat een goed idee. We zijn in de creperiebar aan de slag gegaan, crêpes maken! Michael heeft me geleerd hoe ik thuis zelf crêpes kan maken.

Zoals je in het filmpje ziet vond ik het niet bepaald makkelijk. Maar met deze tips en een beetje oefening lukt het mij (en jullie ook) zeker! (klik hier voor het recept van het crêpebeslag)

En wil je niet zelf aan de slag? Loopt dan binnen bij Suzette Crêperiebar Alkmaar op de Mient.

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien.

Ik ga thuis heel snel aan de slag, later deze week deel ik het recept van mijn crêpebeslag zodat je thuis ook echt aan de slag kunt.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
14 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk