Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Sneak Peek: Biggest Bloggers BBQ

Biggest Bloggers bbq 08

Afgelopen weekend organiseerde ik samen met Sabine (van Ohmyfoodness) de Biggest Bloggers BBQ. Een compleet sfeerverslag met mooie foto’s van de fotograaf volgt nog. Toch kon ik het niet laten vandaag alvast een kleine sneak peek met jullie te delen.

Het was een overweldigende dag. Het was ongelooflijk dat er zoveel lieve bezoekers helemaal voor onze barbecue naar Amsterdam zijn gekomen. Er waren zelfs bezoekers uit België en Duitsland aanwezig! Ook vond ik het bijzonder dat er bezoekers waren die bij mij uit ‘De Streek’ kwamen, maar die ik (nog) niet kende. We gaan elkaar vast nog tegenkomen :)

Het was super leuk om jullie allemaal te ontmoeten. Bedankt dat jullie bij onze barbecue  aanwezig wilde zijn, dankzij jullie was het een onvergetelijke dag!

Tijdens de voorbereidingen heeft Joost een paar foto’s van ons kunnen maken, tijdens de barbecue hebben we er niet aan gedacht om foto’s te maken. Het was te gezellig en druk :) Maar kijk mee naar dit kleine voorproefje:

Biggest Bloggers bbq 04

Sabine en ik waren vroeg aanwezig om alles klaar te zetten.

Biggest Bloggers bbq 02

De locatie (het rijk van de keizer) was geweldig, ook zonder aankleding is het een plaatje. Al maakte de mooie styling het extra mooi, overal waren pinterest in instagram waardige hoekjes gecreëerd ;)

Biggest Bloggers bbq 03

Voorbereidingen zijn in volle gang.

Biggest Bloggers bbq 05

De caprese salade met perzik van mijn blog stond ook op het menu, klik hier voor het recept.

En Joost werd ook aan het werk gezet, kijk hem de kippies draaien..

Biggest Bloggers bbq 07

Biggest Bloggers bbq 06

Snel een fotootje tijdens de barbecue.

Biggest Bloggers bbq 01

Ook de uitdeelspiesjes met pannenkoeken en aardbei stonden op het menu, toevallig kwam dit recept zondag online op mijn blog ;)  Niet alleen bij de kids vielen ze in de smaak, ook bij alle grote mensen.

Dit was het voor nu. De fotograaf heeft nog veel meer (en veel mooiere) foto’s gemaakt, deze deel ik snel met jullie in een sfeerverslag. Hier komen ook een aantal leuke barbecue-ideetjes voorbij, deze komen thuis deze zomer ook vast van pas!

———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

9 Reacties

 1. sylvia 9 juni 2015 om 07:04

  Lieve Brenda en Sabine,
  Wat hebben we genoten! Super bedankt voor deze heerlijke, gezellige en zonnige dag! Liefs Yara, Patricia en Sylvia

 2. kelly 9 juni 2015 om 08:59

  Fijn om te horen dat je toch nog van de dag heb kunnen genieten. Kan mij voorstellen dat het best overweldigend was..al die mensen en organisatie! Ik vind dat jij en Sabine het heel mooi hebben gedaan. Prachtige locatie en aankleding! Zo leuk om jullie ook nu een keertje live te hebben gesproken! Over verdure organisatie, het reclamebureau en Maggie ben ik wel , nog netjes gezegd, iets minder te spreken. En ik vond die fruitsalade met mozzarella erg lekker. Was deze met perzik? Ik was zo overtuigd dat het nectarine was!

  1. Brenda Kookt 9 juni 2015 om 17:44

   Hoi Kelly wat fijn dat je zo eerlijk bent.

   Op mijn blog staat de caprese met perzik, afgelopen zondag is volgens mij ook nectarine gebruikt, of wilde perzik. Dat weet ik eerlijk gezegd niet meer zeker.

 3. Marja 9 juni 2015 om 09:12

  Het ziet er reuze gezellie uit en ook erg lekker! Jammer dat ik niet kon, het was nou juist van dat lekkere weer voor een BBQ. Maar ja, we hadden een verjasrdag van mij zwager in het noorden des lands. (Friesland ) Ik had je ook graag eens “life” ontmoet, maar het mocht niet zo zijn. Volgende keer beter. Het ziet er goed uit in elk geval en ik ben heel benieuwd naar de sfeer foto’s!
  Tot een volgende keer.
  Groetjes, Marja.:-D

 4. Nina 9 juni 2015 om 09:16

  Het was echt heel erg gezellig! En de afstand valt best mee vanuit België hoor, het was het reizen in ieder geval helemaal waard! Ik ben benieuwd naar de foto’s van de fotograaf.

  1. Brenda Kookt 9 juni 2015 om 17:45

   Wat goed om te horen Nina. Ik ben ook ontzettend benieuwd, zodra ik ze ontvang komen ze online :)

 5. Simone 9 juni 2015 om 17:18

  Wat ziet het er leuk uit Brenda! En jullie hadden natuurlijk echt mega mazzel met het weer! Ben benieuwd naar de reportage!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *