Foodfoto’s December #1 | Taarten bakken en verjaardagen vieren
Bewaren
Daar is ie dan! Ik kwam er gister ineens achter dat ik al meer dan een maand geen foodfoto’s met jullie heb gedeeld. Schandalig, want ik vind het juist altijd zo leuk om de foto’s op een rijtje te zetten en te bekijken wat ik allemaal heb gedaan (en gegeten).
De afgelopen maand heb ik natuurlijk hard gewerkt aan de kerstrecepten op de blog. Maar ik was ook jarig, en Fem ook, dus er zijn genoeg taarten gebakken. En daarbij bakten we ook nog samen pepernoten. Kijk mee!
Hier is het nog geen Kerst, maar zitten we nog volop in de Sinterklaastijd. Ik dook voor het eerst echt met Fem de keuken in, zo leuk om te doen! We maakten (ofcourse) kruidnootjes.
Ik ontbeet bij The Avocadoshow in Amsterdam, yum! Ik had verwacht dat het voor mij teveel avocado zou zijn. Ik houd van avocado, maar ben geen die hard die de avocado uitlepelt zeg maar 😉 Maar de gerechten hier zijn echt super smaakvol, er wordt veel avocado gebruikt maar toch is het geen overkill.
Hollandser dan dit wordt de lunch niet 😉
Ook lekker! Zie je de kaassoufflé ook liggen?
Gezellig! We stonden weer eens samen in de keuken! Hij aan de kook, ik aan de bak!
Ik bakt deze appeltaart, een van mijn verjaardagstaarten.
En dit was zo’n beetje de enige foto die ik op mijn verjaardag maakte..
The day after: restjes verjaardagstaart (deze monchou taart met stroopwafel en karamel) en aan de knutsel. Er moesten traktaties voor Fem haar verjaardag worden gemaakt voor op het kinderdagverblijf)
Ik stond weer voor de camera! Ook in 2018 komen er weer leuke video’s aan!
Met kleurtjes aan de slag!
Sinterklaas vieren met mijn familie <3 Die traditie houden we er gewoon in hoor, I love sinterklaas!
Hieperdepiep hoera!! Fem is 2 jaar geworden!
En dit was dus de taart die ik maakte.
Zo zag de taart er van binnen uit.
Broodje bal. Lekker makkelijk na een drukke en gezellige (verjaar)dag.
We vierden voor het eerste echt sinterklaas met Fem. Zo leuk om te zien dat ze een beetje beseft wat het allemaal is en wat cadeautjes zijn. Ik maakte een lekkere pan stoofvlees met het West-Friese stoofvlees van mijn slager.
Ik hou van december. Lichtjes aan, warme chocomel en kerstkransjes eten. Wat wil je nog meer?
Ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje? Of iets lekkers voor jezelf? Ga voor Pineut! Met de doe-het-zelf likeuren van Pineut maak je zelf je eigen likeur.
De likeur kun je drinken, maar je kunt het ook verwerken in een recept, zoals ik hier deed met de trifle. Klik hier voor meer informatie, en het recept van mijn trifle.
Ik ben zo iemand die een gembershotje combineert Nutella en hagelslag.
Yum, poffertjes terwijl het buiten sneeuwt. (later bleef de sneeuw gelukkig wel liggen)
Bij vriendinnetje Jorien aten we lekkere uiensoep, en daarna konden we met de kids naar buiten in de sneeuw. Zo leuk!
Deze foto moest ik maken van de meiden, om ons echte leven te laten zien. #choas
We experimenteren steeds vaker met de stoomoven. Dit stukje varkenshaas was perfect.
Ik ging op bezoek bij de avocado’s van EAT ME. Zo leuk om te zien
En Daisy van I love health was er ook. Wij komen elkaar altijd tegen in laboratorium-outfit met haarnetje.
En ik sluit af met mijn favoriete avocado-lunch. Simpel met een zachtgekookt eitje, zout en peper.
Inmiddels is mijn kerstvakantie begonnen, en daar ga ik dit jaar extra van genieten. Kan ik in 2018 weer knallen met nieuwe recepten. En over twee weken laat ik je de foodfoto’s van mijn kerstdagen zien!