Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Welkom op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Vandaag is het tijd voor taart! Ik mag je verwelkomen op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Ik ben zo blij en trots! Brenda Kookt is bij deze een stuk volwassener en professioneler geworden. Een meer zakelijke uitstraling maar nog steeds het toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

Met deze vernieuwde website is het nog gemakkelijker om gebruik te maken van onze receptbilbiotheek. De zoekfunctie is uitgebreid waardoor de recepten uit het archief beter vindbaar zijn. Met nieuwe printfunctie, en ook kun je nu je boodschappen wegstrepen en de portiegrootte van je recept aanpassen. Binnenkort volgen er nog een paar aanvullingen hierop.

De website staat net live, het kan dus zijn dat er nog wat foutjes in zitten. Zie je iets geks? Een verspringing, een link die niet werkt of tekst die niet leesbaar is? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten of stuur een mail naar info@brendakookt.nl

Ik kan dit bericht niet afsluiten zonder mega dank voor Juliette Monteiro. Ze heeft het maar mooi geflikt. Na maanden van uitproberen, bijschaven en aanpassen heeft ze een super mooi geheel weten neer te zetten dat perfect past bij Brenda Kookt.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

14 Reacties

  1. Miranda 9 juni 2020 om 16:31

    Kan ik nu ook recepten opslaan onder een eigen account op je site zoals bij elke andere soortgelijke kook websites of nog steeds niet??

    1. Brenda Hoff 11 juni 2020 om 06:35

      Nog steeds niet Miranda, maar hier werken we achter de schermen aan. Binnenkort kan dit wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *