Ga naar de inhoud

Welkom op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Vandaag is het tijd voor taart! Ik mag je verwelkomen op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Ik ben zo blij en trots! Brenda Kookt is bij deze een stuk volwassener en professioneler geworden. Een meer zakelijke uitstraling maar nog steeds het toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

Met deze vernieuwde website is het nog gemakkelijker om gebruik te maken van onze receptbilbiotheek. De zoekfunctie is uitgebreid waardoor de recepten uit het archief beter vindbaar zijn. Met nieuwe printfunctie, en ook kun je nu je boodschappen wegstrepen en de portiegrootte van je recept aanpassen. Binnenkort volgen er nog een paar aanvullingen hierop.

De website staat net live, het kan dus zijn dat er nog wat foutjes in zitten. Zie je iets geks? Een verspringing, een link die niet werkt of tekst die niet leesbaar is? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten of stuur een mail naar [email protected]

Ik kan dit bericht niet afsluiten zonder mega dank voor Juliette Monteiro. Ze heeft het maar mooi geflikt. Na maanden van uitproberen, bijschaven en aanpassen heeft ze een super mooi geheel weten neer te zetten dat perfect past bij Brenda Kookt.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op