Welkom op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Vandaag is het tijd voor taart! Ik mag je verwelkomen op de nieuwe website, Brenda Kookt 3.0!

Ik ben zo blij en trots! Brenda Kookt is bij deze een stuk volwassener en professioneler geworden. Een meer zakelijke uitstraling maar nog steeds het toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

Met deze vernieuwde website is het nog gemakkelijker om gebruik te maken van onze receptbilbiotheek. De zoekfunctie is uitgebreid waardoor de recepten uit het archief beter vindbaar zijn. Met nieuwe printfunctie, en ook kun je nu je boodschappen wegstrepen en de portiegrootte van je recept aanpassen. Binnenkort volgen er nog een paar aanvullingen hierop.

De website staat net live, het kan dus zijn dat er nog wat foutjes in zitten. Zie je iets geks? Een verspringing, een link die niet werkt of tekst die niet leesbaar is? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten of stuur een mail naar info@brendakookt.nl

Ik kan dit bericht niet afsluiten zonder mega dank voor Juliette Monteiro. Ze heeft het maar mooi geflikt. Na maanden van uitproberen, bijschaven en aanpassen heeft ze een super mooi geheel weten neer te zetten dat perfect past bij Brenda Kookt.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
12 comments
  1. Dag Brenda (Kookt 3.0), veel succes met je vernieuwde website….een aantal van je recepten staan inmiddels in mijn kookboek, laten er nog vele volgen :-) …welke taart snijd je overigens aan?

  2. Prachtige, overzichtelijke site! We gebruiken hem hier thuis al vaak, wellicht nòg vaker nu! Gefeliciteerd! Gr. Marielle

  3. Hoi Brenda,
    Erg leuke website! Ik ben echter na de veranderingen wel steeds het aantal personen waarvoor het recept is bedoeld kwijt. Waar kan ik deze nu vinden?
    Ik hoor het graag!

    1. Hoi Denise, bedankt voor je berichtje. Dit is bij een (groot) aantal recepten inderdaad niet overgenomen. We zijn dit aan het fixen, maar dat duurt helaas even. Over het algemeen kun je er bij de maaltijden vanuit gaan dat een recept voor 4 personen is.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk