Ga naar de inhoud

Bestel nu: de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021

 

Yes, ik mag vandaag een nieuwtje met jullie delen.. De derde editie van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender kun je vanaf NU bestellen! Pre-order nu alvast jouw exemplaar (met een handig bewaarmapje!), zodat je hem begin september als eerste in huis hebt.

We hebben heel hard gewerkt om van deze derde editie een extra lekkere editie te maken, met nog meer verrassende snelle maaltijden voor iedere dag. Het resultaat mag er zijn, we zijn super trots op deze scheurkalender die nog completer is dan zijn voorgangers.

 720

Na twee succesvolle, uitverkochte, edities is dit alweer de derde editie van de scheurkalender die onmisbaar is in de keuken. Met 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde, recepten.

Voor € 14,95 heb je een jaar lang kookplezier! (tip: de scheurkalender is ook een ideaal cadeautje om te geven)

 250

Nu met limited edition bewaarmapje!

En dat is niet alles, je kunt nu ook een (limited edition) bewaarmapje voor de recepten van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 bestellen. 720

Makkelijke maaltijden scheurkalender

Toppers van BrendaKookt.nl zoals snelle kip teriyaki, falafelschotel met gegrilde paprikasaus en quiche bolognese zijn aangevuld met 150 nieuwe recepten.

De makkelijke maaltijden zet je binnen 30 minuten op tafel (oventijd niet meegerekend). Vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten.

Ieder weekend geef ik je alvast de weekplanning voor de komende week, dat is handig bij het opstellen van je boodschappenlijstje. En dit jaar vergeet je geen feestdag, zelfs speciale fooddagen zijn meegenomen in de kalender. Zo eet je in stjil op Guacamoledag, Salamidag en World Vegan Day. Ook bevat de scheurkalender dit jaar extra pagina’s met feestelijke recepten voor Pasen, Sinterklaas en Kerst.

 400

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 in een notendop:

  • 250 makkelijke maaltijden, binnen 30 minuten op tafel
  • 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde recepten
  • weekplanningen en ruimte voor boodschappenlijstjes
  • plus vermelding officiële feestdagen en speciale food-feestdagen
  • plus extra feestdag- recepten (zoals met Pasen, Sinterklaas en Kerst)

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op