Bestel nu: de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021

 

Yes, ik mag vandaag een nieuwtje met jullie delen.. De derde editie van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender kun je vanaf NU bestellen! Pre-order nu alvast jouw exemplaar (met een handig bewaarmapje!), zodat je hem begin september als eerste in huis hebt.

We hebben heel hard gewerkt om van deze derde editie een extra lekkere editie te maken, met nog meer verrassende snelle maaltijden voor iedere dag. Het resultaat mag er zijn, we zijn super trots op deze scheurkalender die nog completer is dan zijn voorgangers.

Na twee succesvolle, uitverkochte, edities is dit alweer de derde editie van de scheurkalender die onmisbaar is in de keuken. Met 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde, recepten.

Voor € 14,95 heb je een jaar lang kookplezier! (tip: de scheurkalender is ook een ideaal cadeautje om te geven)

Nu met limited edition bewaarmapje!

En dat is niet alles, je kunt nu ook een (limited edition) bewaarmapje voor de recepten van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 bestellen.

Voor de snelle bestellers heb ik een hele leuke actie: bestel de scheurkalender voor zaterdag 18 juli 2020, dan bestel je het bewaarmapje (t.w.v. € 7,95) er gratis bij! Klik hier voor alle informatie.

Makkelijke maaltijden scheurkalender

Toppers van BrendaKookt.nl zoals snelle kip teriyaki, falafelschotel met gegrilde paprikasaus en quiche bolognese zijn aangevuld met 150 nieuwe recepten.

De makkelijke maaltijden zet je binnen 30 minuten op tafel (oventijd niet meegerekend). Vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten.

Ieder weekend geef ik je alvast de weekplanning voor de komende week, dat is handig bij het opstellen van je boodschappenlijstje. En dit jaar vergeet je geen feestdag, zelfs speciale fooddagen zijn meegenomen in de kalender. Zo eet je in stjil op Guacamoledag, Salamidag en World Vegan Day. Ook bevat de scheurkalender dit jaar extra pagina’s met feestelijke recepten voor Pasen, Sinterklaas en Kerst.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 in een notendop:

  • 250 makkelijke maaltijden, binnen 30 minuten op tafel
  • 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde recepten
  • weekplanningen en ruimte voor boodschappenlijstjes
  • plus vermelding officiële feestdagen en speciale food-feestdagen
  • plus extra feestdag- recepten (zoals met Pasen, Sinterklaas en Kerst)

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk