Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

NU VERKRIJGBAAR​
De 2021 scheurkalender 
nu met gratis bewaarmapje!
2021 scheurkalender & Brenda’s nieuwe kookboek!

Foodfoto’s #59 | Hard werken, lekker eten en genieten

De afgelopen weken waren heerlijk! Er is veel gewerkt, maar ook lekker gegeten en genoten van mooi weer. Met vrienden, familie en ook samen met mijn lief. Kijk mee naar de foodfoto’s!

Feest, eerste keer buiten de deur werken! En de salade die ik hier bij Van der Valk Hoorn at heb ik thuis inmiddels nagemaakt en in een ander jasje gestoken. Binnenkort deel ik hem hier op de blog!

Op pad met mijn zusje Ilona naar Alkmaar, we combineerden business and pleasure. En het was warm, dus een ijsje bij de Mient was vandaag extra lekker.

<3 buiten werken, in de schaduw, onder de veranda.

En daar hoort ook een lekkere lunch bij. Dit is toevallig een salade die ook binnenkort hier op de blog wordt gepubliceerd :)

Voetjes in het zand, en tussendoor lekker snoepen. Deze schalen (gekocht bij Wibra) komen vooral in de zomermaanden veel uit de kast.

Yum, forel op de BBQ. 

En barbecueën met vrienden. Zo fijn en gezellig dat dat weer kan.

Het lijkt misschien alsof ik veel buiten de deur eet. Maar ik neem ook regelmatig een trommeltje met brood mee als ik een dag onderweg ben voor afspraken.

Simpel, maar zo lekker. Verse bloemkool met aardappeltjes. En een gehaktbal.

En gehaktballen die over zijn mogen de volgende dag op brood als lunch.

Op Instagram hadden we het laatst over vreemde combinaties. Wat ik heel lekker vind: ontbijtkoek met pindakaas. En pure hagelslag gaat daar ook goed bij.

Borrelen met vriendinnen …

We maakte voor het eerst spareribs op de Bastard. Wat een topper, ze waren zeer goed gelukt!

Nog een avg’tje (aardappelen, vlees en groente). Fijn dat dit iets is wat de meiden altijd goed eten.

Ik verraste Joost met een weekendje weg, vanwege het feit dat we 14-jaar verkering hebben. Lekker om weer eens met z’n 2en weg te zijn, net als vroeger. We sliepen in Hotel Blooming in Bergen. We aten hier ook bij restaurant Zandhoeve op de 1e etage (aanrader, was ontzettend lekker). We hebben gefietst door het bos en de duinen, geluncht en geborreld op het strand. En natuurlijk ook heerlijk ontbeten, en zelfs nog gezwommen in het zwembad.

Al was thuiskomen bij onze 2 kanjers natuurlijk ook lekker. Dat vierden we met pizza van de barbecue ;) Ik krijg veel vragen over het maken van de pizza’s. Inmiddels hebben wij flink geoefend en lukken ze super goed. Ik zal binnenkort mijn tips and tricks met jullie delen hier op de blog!

P.s. op de pizza zie je salami en een klein puntje shoarma, met knoflooksaus ;)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *