Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #60 | Campinglife, Brenda kookt niet

De afgelopen 4 weken was ik even lekker offline. Samen met Joost en onze meiden verbleven we 3 weken op camping de Molenhof, en daarna nog een weekje thuis. In dit artikel laat ik jullie de foto’s van de vakantie op de camping zien. Een heerlijke relaxte vakantie.

Ik moet je misschien waarschuwen, verwacht geen culinaire foodfoto’s. Op de camping kook ik zo min mogelijk, na een jaar koken laat ik het even helemaal los. En dan is dit het resultaat..

Vakantie is aan! De caravan staat. Wij aan de borrel, de meiden lekker spelen.

En de vakantie begint eigenlijk pas echt met een ijsje, met spikkels.

Pizza, (bijna) altijd goed! Onder de kaas zat de salami verstop.

De eerste week op de camping waren we met ons eigen gezin, maar vrienden (en buren) van ons waren er ook gezellig. Een avondje gingen we bij ze barbecueën. Ik besloot toch nog even de keuken in te duiken om een toetje uit het Cadac Campingkookboek te maken (klik hier voor de info over dit boekje). Broodpudding met lemon curd. Zo lekker! (al is het wel iets lastiger zonder weegschaal ;))

Tsja, zie ze maar eens aan tafel te houden als de zandbak vol met kinderen zit ;)
Hier aten we pasta. Fijn, weer eens een ‘normale’ maaltijd.

2 blije meiden, want we eten tosti’s!

Op naar het zwembad!

Wat je niet ziet in dit artikel: altijd dansen bij ochtendgymnastiek, vaak naar de knutselclub, bijna iedere dag zwemmen, het theater en uren spelen in de zandbak en speeltuinen.

Dit is een heel zeldzaam moment: 2 kids en 1 man down (slapen). Dus mama kan lekker lezen en chocolade eten ;) Ik las deze vakantie 4 boeken van de zeven zusters.

Even van de camping af. We bezochten het Groot Twentsch Maisdoolhof. Het was serieus best moeilijk om de weg door het doolhof te vinden. Daarna tijd voor een punt appeltaart.

Campinglife is ook kant-en-klare salades eten. Ik voeg vaak een paar verse ingrediënten aan de standaard salades van de supermarkt toe. Zo kun je op een simpele manier snel van een lekkere salade genieten.

Dit was het begin van de tweede week. De laatste twee weken stonden we samen met vrienden op de camping, en Joost zijn broer en mijn schoonzus waren er ook.

Vaste prik op zondag: loempia’s van het marktje.

Op vakantie gaan we ieder jaar wel (een paar keer) naar een pannenkoekenhuis. Deze keer niet, we bakten ze voor het eerst zelf op de camping. Lekker!

Verrassing, er was ook #foodpost op de camping. Niet alleen voor ons, maar het hele veld! Er stond een lekkere ontbijtbox van Bolletjes voor ons klaar.

What’s cooking: pasta pesto al tonno. Prima campinggerechtje.

Lekker plonsen in de plonsplas, daar hoort wat lekkers bij..

.. en voor ons ook ;)

#HappyLunchtime. Donut voor de meiden, appelflap voor ons.

IJsje!

En snackings.. Met z’n allen gingen we een dag naar Attractiepark de Waarbeek. Een leuk attractiepark voor kleine kids. Het park heeft een all-in concept. En dit viel me eerlijk gezegd wel een beetje tegen. Voor de lunch kun je kiezen uit een broodje kaas of ham, of patat met frikadellen, kroket en kaassoufflé. Ik had graag wat meer verantwoorde keuzes gezien.

Ik snap dat veel bezoekers in het algemeen voor snack gaan. Maar een broodje gezond of tonijnsalade als alternatief is wat mij betreft niet verkeerd.

Maar de snack lieten we ons zoals je ziet toch goed smaken ;)

Een regenbuitje rond etenstijd, dus met z’n allen eten in de caravan. Niet omdat het moest, maar wel omdat de meiden dat heel erg leuk vonden. Deze keer gingen we voor een meer verantwoorde hap: aardappelen met broccoli en zalm. Een goede keuze want de meiden aten super goed!

Just chilling… en afkoeling..

Borrelen, daar zijn we goed in ;) Dit keer zaten we niet bij de caravan, maar bij restaurant de Troubadour. De kinderen konden hier lekker spelen terwijl wij buiten aan het borrelen waren. Later gingen we naar binnen om te eten, en hier was ook nog een binnenspeeltuin.

De kindertafel..

En lekkere moinkballs voor ons. Ik had mijn barbecue-rub zelfs mee ;)

Mointballs maak ik naar het recept van Bastard. Deze keer bereidde ik ze niet op de Bastard, maar op de skottel. Al zijn ze wel lekkerder als ze op de Bastard worden bereid.

Een zeldzaam moment: Brenda is aan het koken ;)

Weer een receptje uit het Cadac kookboek, de snelle flammkuchen van wraps.

 

Mooi plaatje

Einde van de middag komt er steevast een borrelplankje op tafel. De chorizo met mosterd van Stegeman is onze nieuwe ontdekking, samen met de fuet onmisbaar bij de borrel. Kaasje en broodje erbij..

#family

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *