Binnenkort verkrijgbaar: Nieuw kookboek!

Ja, je leest het goed, er komt een boek! Mijn nieuwe kookboek ‘Makkelijk en Snel’ ligt dit najaar nog in de winkel!

Nieuw kookboek –> Makkelijk en snel!

Yes, er ligt dit najaar niet alleen een hele mooie scheurkalender van mij in de winkel, maar ook een nieuw kookboek!

Op dit moment werken we heel hard aan het afronden van het boek, hij wordt zo mooi! Hierboven zie je de concept-versie van de cover en ik kan je er dit alvast over vertellen:

In dit nieuwe boek vind je de lekkerste makkelijke maaltijden. Ruim 50 nieuwe recepten, die elk voorzien zijn van variatietips, met een keuze voor een vlees, vis of vegetarische variant. Recepten voor na een dag werken, maar ook snelle spektakelstukken die van pas komen tijdens een etentje.

De recepten bevatten een overzichtelijke ingrediëntenlijst en heldere uitleg over de bereiding, waardoor de recepten laagdrempelig zijn. Makkelijk en snel is een boek dat niet snel meer uit de keuken zal verdwijnen en altijd onder handbereik moet liggen!

Pre-order

Het duurt nog even voor hij uitkomt, maar je kunt het boek alvast reserveren of pre-orderen zoals dat heet. Dit kan via de plaatselijke boekhandel, bol.com en hier via mijn eigen webwinkel. 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk