Ga naar de inhoud

Makkelijk & Snel | Nieuw kookboek!

Yes, hij is af! Mijn kookboek Makkelijk & Snel ligt bij de drukker. Dat betekent dat het niet lang meer duurt voor hij in de winkels ligt. Zo spannend! In dit artikel laat ik jullie de definitieve cover van het boek zien en kan ik je meer vertellen over de inhoud van het boek!

Makkelijk & Snel

Makkelijk & Snel

De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan Makkelijk & Snel. Een toegankelijk kookboek met de lekkerste verse maaltijden voor elke dag. Met ruim 60 nieuwe recepten, die elk voorzien zijn van variatietips. Zo kun je kiezen voor een vlees, vis of vegetarische variant. Er zit altijd wat lekkers voor je tussen. Of je nou vegetarisch eet, of het lekker vindt om een stukje vlees of vis aan de maaltijd toe te voegen.

De recepten bevatten een overzichtelijke ingrediëntenlijst en heldere uitleg over de bereiding, waardoor de recepten laagdrempelig zijn.

Makkelijk en snel 3 recepten

Hoofdstukindeling

Makkelijk & Snel bevat 8 hoofdstukken met gevarieerde recepten. Zo trappen we af met de lekkerste maaltijdsalades en snelle eenpansgerechten met weinig afwas. Maar delen we ook de slimste ovenschotels, en er is een hoofdstuk met supersnelle recepten die zelfs binnen 20 minuten op tafel kunnen staan.

Simpele spektakelstukken voor in het weekend of voor een etentje mogen ook niet ontbreken. Deze combineren we met de lekkerste bijgerechten. En natuurlijk is er ook aan een makkelijk en snel toetje toe gedacht.

Kortom een kookboek dat altijd van pas komt en onder handbereik in de keuken moet liggen. Geen boek om door te bladeren, maar om uit te koken! Op een doordeweekse dag, maar ook als je een etentje hebt.

Reserveer nu!

Vanaf 18 november ligt Makkelijk & Snel in de boekhandel. Grijp niet mis, en reserveer Makkelijk & Snel nu alvast bij de plaatselijke boekhandel, via bol.com en hier via mijn eigen webwinkel. Zo heb je hem straks als aller eerste (en voor de feestdagen) in huis!

Tip: bestel je Makkelijk & Snel samen met de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021? Dan krijg je het bewaarmapje t.w.v. € 5,95 er gratis bij. Klik hier om gebruik te maken van deze toffe combideal.

P.s. het zijn ook ideale cadeautjes om te geven (en te vragen) voor de feestdagen! 

2 reacties

Conny Kamerbeek

Goedenmiddag, graag wil Ik mij inschrijven voor nieuw pastaboek en handige flip-over. Ben heel benieuwd, alvast bedankt, Conny

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Conny, ik heb geen pastaboek.En Makkelijk & Snel is inmiddels uitverkocht. Wel is er een nieuwe scheurkalender voor 2024 en mijn eigen magazine. Meer informatie hierover vind je op: https://brendakookt.nl/webshop/

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op