Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #64 | Feest en veel lunches

De foodfoto’s, deze keer veel vanuit huis. En met heel veel lunches. Aangezien buiten de deur werken er niet meer in zit moeten we het er thuis maar extra lekker van maken 😉

Ook was het feest, bestelden we bij de horeca in de regio, en is er iemand die heel veel mandarijnen pelt… 🙂

De herfst is begonnen hoor… snert in the making 😉

Vroeger at ik zeer regelmatig een boterham met kaas uit de magnetron. Als we dat ’30 seconden op 6′ verwarmden had je een perfecte kleffe boterham met gesmolten kaas. Op Instagram deelde ik deze foto, en ik was niet de enige die dat vroeger deed. Ik kreeg zeer veel herkenbare reacties 😉

Wakker worden om 6.30 uur en dan meteen een spatel krijgen om af te slikken, wat een feest!

En het was ook feest, want Joost was jarig. Ik maakte een sinterklaastaart, het recept deel ik later deze maand (op mijn verjaardag ;)) op de blog!

Deze vond ik in een zak chips… <3

Ik beken: heel soms eten we dit. Het is namelijk Joost zijn lievelingseten…! Je kunt dit natuurlijk ook zonder pot maken. Check dit recept van aardappel anders met krieltjes en kip (net als de variant die ik hier maak), of dit recept met broccoli en worstjes.

Actiefoto, een dag shooten voor nieuwe recepten voor de website. Er komt de komende maanden heel veel lekkers aan!

Zo tof om de scheurkalender ook in de winkel te zien liggen! Dit is bij Bruna Bovenkarspel.

En ik ging ook alvast aan de slag met een recept van de scheurkalender. Het recept dat ik hier maakte deelde ik in dit artikel op de website.

Happy Lunchtime: ei met avocado en truffelmayonaise

Yum, Philadelphia stuur me een borrelplank om de nieuwe Philadelphia Intense te proeven. Dat hebben we ons laten smaken. Sowieso moeten we de komende weken thuis maar extra veel borrelen nu het nergens anders meer kan..

Take away! Dat is hoe we de horeca op dit moment kunnen steunen. Ik haalde een lekker ontbijtje bij de Tuynkamer in Hoorn.

Het ontbijtje was helaas alleen niet voor mezelf, maar voor mijn ouders. Mijn moeder vierde namelijk haar 60e verjaardag. Geen groot feest zoals gepland, wel een feestelijk ontbijtje 😉

Zo schattig, Jill kan zelf mandarijntjes pellen. Het liefst pelt ze nu het hele netje mandarijnen achter elkaar 😉

Ik heb mijn diepvries gereorganiseerd en stuurde deze foto van de snacklade naar mijn moeder. 

Lunchen met rijstwafels deze keer.

Vrijmibo – sinterklaastijl. Met limonade, mandarijntjes, mini babybel en kruidnootjes.

We bestelden een heerlijk 5-gangen diner bij restaurant de Hoornse Kogge. Alsof we uiteten waren, maar dan thuis. Een aanrader.

Ook dit is weekendvoedsel: Danerolle met knakworstjes.

En ik sluit af met boterham en cracker met Hüttenkäse en gerookte zalm. En een cracotte pindakaas toe.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op