Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Cadeautips voor kookliefhebbers

Cadeautips! Die kunnen we deze periode denk ik allemaal wel gebruiken toch? In dit artikel deel ik cadeautips voor in de keuken. Cadeautips voor kookliefhebbers, thuiskoks maar eigenlijk voor iedereen. Want iedereen moet tenslotte zo nu en dan eens koken. En dit zijn leuke cadeautjes die iedereen wel kan gebruiken.

Het is natuurlijk super als de kids cadeautjes krijgen met sinterklaas, maar we mogen onszelf ook wel een beetje verwennen toch? Het is ook gek als de Sint alleen aan de kinderen denkt, nietwaar? En ik heb zelf een dubbel verlanglijstje nodig, ik ben namelijk eind deze maand ook nog jarig ;)

Op dit lijstje staan een aantal dingen die op mijn lijstje staan, plus dingen die voor mij onmisbaar in de keuken zijn.

Cadeautips voor kookliefhebbers

Cadeautips wijn

Wijnkoeler, wijnstop en mooie wijnglazen

Ik begin met een aantal cadeautips voor de wijndrinkers. Zelf mis ik namelijk een wijnkoeler thuis, ik twijfel nog over een staaf of een meer standaard wijnkoeler waar je de wijnfles in zet. Ook wil ik een mooie wijnstop voor als het niet meer lukt de kurk in de fles te krijgen. Deze staan op mijn verlanglijstje. Wat ook altijd een fijn cadeau is: mooie wijnglazen.

Snijplank en mes kadotip

Goed mes en houten snijplank

Een mooie grote houten snijplank is wat mij betreft onmisbaar in de keuken. Het is handig om goed te kunnen snijden, maar het is ook een accessoire in je keuken. Ga (als je er de ruimte voor hebt) voor een mooie grote dikke plank. Bij mij in de keuken ligt mijn snijplank altijd op het aanrecht. Een goed mes mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kookboek

De decembermaand is natuurlijk dé tijd om een kookboek te cadeau te geven (of te vragen). En ik tip jullie uiteraard mijn kookboek Makkelijk & Snel die deze maand nog uit komt!

Makkelijk & Snel is hét kookboek met lekkere verse en gezonde maaltijden voor elke dag. Met de recepten van Makkelijk & Snel heb je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan. Het boek bevat makkelijke maaltijden zonder poespas, bereid met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt op de hoek koopt.

Klik hier voor alle informatie, en om hem te bestellen zodat je hem op tijd in huis hebt! Vanaf 19 november worden de bestellingen via de shop verzonden. Vanaf 24 november is het boek verkrijgbaar in de boekhandel.

Wat ook een aanrader is, de scheurkalender! Het presentje waar je een heel jaar plezier van hebt! De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2021 zorgt ervoor dat je het hele jaar vers en gevarieerd kookt. Met 250 recepten zit hier zeker genoeg lekkers voor je tussen. Hier vind je alle informatie over de scheurkalender en kun je hem direct bestellen.

Kleine keukenhulpjes

Kleine keukenhulpjes die het koken nog makkelijker en sneller maken zijn bij mij ook altijd welkom. Zo ben ik erachter gekomen dat ik écht niet zonder een dunschiller kan. Onze dunschiller ging laatst stuk, dus nu geef ik hem mezelf in mijn schoen dit weekend ;) Vriendlief daarentegen krijgt een eierprikker.

 

cadeautips apparatuur

Keukenapparatuur cadeautips

Keukenapparatuur als cadeau, ik ben er gek op! Een digitale keukenweegschaal is voor mij onmisbaar. Ook ben ik erg tevreden over mijn staafmixer (van Bamix) en dan ook vooral het bakje wat erbij zit waarmee je kunt hakken en raspen (de slicy).

Stiekem wil ik ook al een lange tijd een wafelijzer hebben. Lijkt me zo fijn om in het weekend zelf wafels te bakken, net zoals we op vakantie deden. Hebben we het nodig? Nee. En daarom koop ik het ook niet zomaar. Maar heb hem nu toch gevraagd als cadeautje ;)

cadeautips

Goede olie en azijn

Een feest om te krijgen en een feest om te gebruiken in de keuken. De must haves van Foodelicious die in het Botellas pakket zitten zijn bij mij alle 5 favoriet en staan standaard op het aanrecht. Tomaat-Basilicum azijn, Vijgen-dadel azijn, Mango azijn, Basilicum olie en Jaèn olijfolie.

Servies

Ik kan het niet laten om ook het servies nog even onder de aandacht te brengen in dit artikel. Nu koop ik voor mijn werk regelmatig servies. Maar dit is ook een hele fijne cadeautip. Er zijn zoveel mooie, leuke en betaalbare serviessets te vinden. Neem hiervoor bijvoorbeeld eens een kijkje bij Xenos en Kwantum!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!