Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Voorproefje van Makkelijk & Snel

Het duur niet lang meer voor de eerste exemplaren van mijn nieuwe kookboek Makkelijk & Snel bij jullie op de mat vallen. Zo spannend! En om dat te vieren geef ik jullie in dit artikel een klein voorproefje van de recepten van Makkelijk & Snel.

Makkelijk & Snel

 

Verkrijgbaar

Vanaf 24 november is Makkelijk & Snel verkrijgbaar in de boekhandels. Bestellers van BrendaKookt.nl hebben een streepje voor, zij ontvangen hun bestelde boek vanaf 21 november al. Zo kun je dus als aller eerste koken uit het nieuwe boek!

Wil je Makkelijk & Snel ook snel in huis hebben? Bestel hem hier, zodat hij morgen nog op de post gaat.

Perfect cadeau voor de feestdagen

Makkelijk & Snel is hét kookboek met lekkere verse en gezonde maaltijden voor elke dag. Met de recepten van Makkelijk & Snel heb je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan. Makkelijke maaltijden zonder poespas, bereid met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt op de hoek koopt.

In dit nieuwe kookboek vind je ruim 60 nieuwe recepten, die elk voorzien zijn van variatietips, met een keuze voor een vlees, vis of vegetarische variant. Recepten voor na een dag werken, maar ook snelle spektakelstukken die van pas komen tijdens een etentje.

Nog makkelijker en sneller koken?

Ik vind het zo spannend, en ben zo benieuwd naar jullie reacties op het boek!

Heb je het boek ontvangen? Deel de cover van het boek of wat jij hebt gekookt op social media met #brendakookt en tag mij op @brendakookt, dan maak je kans op toffe prijzen die het koken nog makkelijker en sneller maken! Iedere week geef ik weer nieuwe prijzen weg.

Voorproefje van Makkelijk & Snel

Ben je benieuwd welke gerechten er in het boek staan? Deze collage geeft je alvast een voorproefje :)

 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *