Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #68 | Snert & Warme choco

Een nieuwe editie van de foodfoto’s. Zoals jullie inmiddels gewend zijn, veel vanuit huis ivm de lockdown. Wat fijn dat de kids nu toch weer naar school mogen, als er geen code rood is 😉 Naast de website ben ik inmiddels begonnen aan de 2022 scheurkalender. En ik werk inmiddels ook nog aan twee andere nieuwe projecten. En naast het werken heb ik natuurlijk ook genoten van het fijne winterweer.

Je ziet het allemaal terug in de foodfoto’s, scroll snel naar beneden!

Ik ga eerst aan de bak, met hele lekkere koekjes.

Chaos na een kookdag. Altijd.

In Koken & Genieten Magazine van deze maand staat een hele mooie spread over Makkelijk & Snel. naast het interview met mij worden  3 recepten uit het boek gedeeld.

Een van de weinige selfies die ik maak 😉 De kop is eraf, de eerste maand van de 2022 scheurkalender staat erop. Op naar de andere 11 maanden!

Ik aan de sushi, de rest van het gezin gewoon aan de aardappelen.

Dit is toch net een gebakje? Een rijstwafel met Nutella en banaan.

Ik zette een super simpele, maar mega lekkere pastasaus op de foto. Het recept deel ik eind deze maand met jullie.

Dit lijkt een hele gekke combinatie: ontbijtkoek met kiwi. Maar dit is dus serieus erg lekker! (Ontbijtkoek met pindakaas ook trouwens)

Bakken en fotograferen met hulp. Vooral bij zoete recepten kunnen ze niet wachten tot ik klaar ben en ze mogen proeven.

De laatste dag dag de scholen dicht zijn maken we er een feestje van. Op verzoek lunchen we met tosti’s. Met ham/kaas/ketchup, onze favoriet.

En er was een pannenkoekenfeestje.

En toen lag er ineens sneeuw!

Naast de scheurkalender (en de website) werk ik op dit moment ook aan 2 andere projecten. Voor één daarvan maakte ik een gerecht met deze ingrediënten. In maart horen jullie hier meer over!

Snelle, maar lekkere, lunch.

Nu komen de warme chocolade-foto’s op het ijs. Wat was het een fijn weekend. Lekker op het ijs met vriendinnen, de kids en familie. Vrijdagochtend waren de kinderen op school en ging ik alvast met vriendinnen een rondje schaatsen in het dorp. Eens kijken of we het nog konden 😉 Daarna genoten van warme choco in het winterzonnetje. Het leek wel wintersport, zo fijn!

Ik maakte ook alvast een flinke pan snert voor het weekend. Als de lepel er in blijft staan is hij het aller lekkerste toch? 😉

Oh en deze lasagne-saus was ook super goed gelukt! Ik heb alleen geen foto van het resultaat gemaakt, dus deze gaat op herhaling zodat ik dit recept ook snel met jullie kan delen.

Lekker kommetje snert met een krentenbol na het schaatsen.

En we gingen ook nog even uiteten in eigen huis. We bestelden het Valentijnsmenu van Meijers, genieten!

Op Valentijnsdag maakte ik een lekker ontbijtje voor mijn drie valentijntjes.

En nog een laatste warme choco op het ijs. Jammer dat het winterweer nu voorbij is, maar laat de lente maar komen!

 

 

 

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op