Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Brenda Kookt maaltijdbox

Yes, er is iets nieuws: ik mag jullie met heel veel trots dé Brenda Kookt Maaltijdbox presenteren! Zo tof, ik heb gewoon mijn eigen maaltijdbox! 

P.s.  Ik ben me bewust van de datum.. nee, ik neem jullie niet in de maling.

Vind je het lastig om iedere keer weer te bedenken wat je nu weer moet koken? Met de Brenda Kookt met LEV maaltijdbox hebben wij dit al voor je bedacht, en je hoeft geen boodschappen te doen. Want we bezorgen bij jou thuis!

Brenda Kookt met LEV Maaltijdbox

Samen met Netty Blokland van LEV Lokaal heb ik de handen in één geslagen en de Brenda kookt met LEV maaltijdbox ontwikkeld. Onze eerste maaltijdbox kun je nu bestellen, dan heb je hem 4 mei in huis! Wacht niet te lang met bestellen. Er is een beperkte oplage, OP = OP!

Alle informatie over de box vind je op Brendakooktmetlev.nl.

Brenda Kookt MaaltijdboxBrenda Kookt maaltijdbox

Brenda Kookt met LEV is dé maaltijdbox met verse ingrediënten en makkelijke maaltijden, zonder poespas. Met recepten die zijn afgestemd op het seizoen.

De Brenda Kookt maaltijdbox zorgt voor variatie en gemak in de keuken. Je ontvangt een luxe box met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt om 3 maaltijden te bereiden. Iedere box bevat een gerecht met vlees, één met vis én een vegetarisch gerecht.

De recepten zijn zoals je van Brenda Kookt gewend bent: makkelijk, snel en zonder poespas en ingewikkelde dingen. En ze staan binnen 30 minuten op tafel (exclusief oventijd).

Brenda Kookt Maaltijdbox

Geen verplichtingen

De eerste Brenda Kookt maaltijdbox is nu te bestellen. De maaltijdbox is verkrijgbaar in 2 varianten: een box voor 2 personen en een familiebox voor 4 personen. De box voor 2 personen kost € 40,00 en de familiebox € 57,50.

Levering van de box is op dinsdag 4 mei. Wacht niet te lang met bestellen. Er is een beperkte oplage, OP = OP!

Goed om te weten: je plaatst een een losse bestelling, en zit dus nergens aan vast. De maaltijdbox wordt in heel Nederland bezorgd en in de regio’s Rotterdam, Alblasserwaard (ZH/U) en West-Friesland (NH) is het ook mogelijk de maaltijdbox af te halen.

Brenda Kookt met LEV Maaltijdbox

Onze Partners

Voor de Brenda Kookt met LEV maaltijdbox werken we zoveel mogelijk samen met partners die voor duurzaam gaan. De meeste groente die je in de maaltijdbox vindt zijn biologisch geteeld, en worden zoveel als mogelijk zonder plastic geleverd.

De vis wordt geleverd door Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam. Zij staat voor hoogwaardige kwalitatieve producten. Slagerij Van Linschoten levert het vlees van eigen boer, met zo min mogelijk toevoegingen om de pure smaak van het vlees te behouden.

Het verpakken van droogwaren wordt uitgevoerd door cliënten van GoedPunt. GoedPunt is een werk/winkelproject van Syndion. Syndion is een organisatie die dienstverlening biedt aan mensen met een beperking. GoedPunt is een arbeidsmatig dagbestedingsproject in Gorinchem-Oost.

Bij Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam, Flexivers in Hardinxveld-Giessendam en Fruitkwekerij ‘t Keetje in Lutjebroek is het mogelijk om de maaltijdbox af te halen. Daarnaast bezorgen we in heel Nederland.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Florina 1 april 2021 om 08:02

    Heel veel succes Brenda! Ik had al een sterk vermoeden, ook vanwege je eerdere bijdragen aan Lev.Lokaal. En voor mij helemaal lokaal want Hardinxveld ligt op fietsafstand van 20 km, dus ik weet waarheen ik kan gaan! Als boerin weet ik dat ik jouw roots mede reden zijn van jouw praktische doe maar gewoon koken. Gezond is de basis maar genieten van uit de bocht vliegen mag ook. Daarna weer gewoon terug naar de middelmaat! Nogmaals, heel veel succes maar ik weet bijna zeker dat ook jullie box een weg zal vinden tussen ál die andere!

  2. Brigitt 1 april 2021 om 10:45

    Hoi, zijn er ook koolhydraatarm gerechten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *