Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

NIEUW: MM Scheurkalender 2022 en Agenda 2022!

Yes, je leest het goed! De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022 is vanaf nu te bestellen in mijn webshop! En dat niet alleen ook dit jaar hebben we er een heel mooi bewaarmapje bij gemaakt, een mapje die zelfs als klapper op het aanrecht kan staan!

Én er is nog meer: vanaf vandaag kun je namelijk ook mijn jubileumproduct bestellen: de Makkelijk & Snel Agenda 2022!

In de pre-order die tot 5 september loopt hebben we hele toffe acties. Het bewaarmapje krijg je nu cadeau bij je bestelling! En als je graag de kalender én de agenda wilt bestellen dan hebben we hele mooie combi-deals voor je gemaakt.

Wauw! Zoveel nieuws tegelijk, en zo tof dat ik jullie nu eindelijk kan laten zien waar we het afgelopen jaar aan gewerkt hebben. Ik zou zeggen, lees snel verder!

Scheurkalender en agenda 2022

Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022

Na 3 uitverkochte edities biedt de Makkelijke Maaltijden-scheurkalender ook in 2022 inspiratie om iedere dag een snelle, lekkere en verse maaltijd op tafel te zetten.

In de kalender vind je 100 bekende toppers van BrendaKookt.nl plus 150 nieuwe recepten. De toegankelijke recepten staan binnen 30 minuten op tafel. We wisselen vlees- en visrecepten af met vegetarische recepten en de ingrediënten koop je gewoon bij de supermarkt om de hoek.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022 bevat:

  • Meer dan 250 makkelijke maaltijden, binnen 30 minuten op tafel
  • 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde recepten
  • weekplanningen en ruimte voor boodschappenlijstjes
  • vermelding van officiële feestdagen en speciale foodfeestdagen
  • plus extra feestdag- recepten (zoals met Pasen, Sinterklaas en Kerst)

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is hét ideale geschenk om cadeau om te geven. Aan jezelf én een ander. De kalender biedt een jaar lang kookplezier, hierdoor kook je in 2022 vers en gevarieerd en zet je iedere dag iets anders op tafel.

ACTIE: Bestel de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022 nu, dan krijg je het toffe bewaarmapje t.w.v. € 6,95 (die je ook als klapper op het aanrecht kunt zetten) cadeau!
Deze actie geldt tot 5 september 2021

Het bewaarmapje kunt je dit jaar niet alleen in de kast opbergen, maar ook als een klapper op het aanrecht zetten. Dit maakt het koken uit het bewaarmapje nog eenvoudiger! 

Makkelijk & Snel Agenda 2022

Omdat Brenda Kookt in 2022 10 jaar bestaat brengen we dit najaar een extra jubileumproduct uit: de Makkelijk & Snel Agenda 2022!

Let op, het betreft een beperkte oplage, dus OP=OP!

Het is een agenda én planner ineen. Want in deze Brenda Kookt Agenda noteer je niet alleen wekelijks je afspraken, er is ook ruimte om taken af te vinken en je eetplanning te noteren. Ook bevat iedere week de mogelijkheid om gewoonten te tracken. Zou kun je bijvoorbeeld bijhouden hoe vaak je sport per week of hoeveel water je drinkt.

De agenda bevat 16 niet eerder verschenen recepten. De recepten in de agenda zijn ingedeeld per seizoen. Het zijn makkelijke en snelle maaltijden zonder poespas die je het hele jaar rond kunt gebruiken. Je bereid de recepten met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt om de hoek koopt, zoals je van Brenda Kookt gewend bent. Naast makkelijke maaltijden bevat ieder seizoen als afsluiter ook een lekker toetje.

Tip: wil je beide producten bestellen? Of in combinatie met het Makkelijk & Snel kookboek? Maak dan gebruik van één van de combideals, dan krijg je extra korting én een cadeautje!
De acties gelden tot 5 september 2021.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *