Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #73 |

De foodfoto’s van de afgelopen maand. Ik zat vooral veel achter de laptop om artikelen uit te werken. Maar heb ook wat leuke uitjes gehad. Zo gingen we met de meiden naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, vierden we ons 15-jarige verkering met een heerlijk etentje en we gingen een weekendje naar de camping.

Kijk mee naar de foodfoto’s van de afgelopen maand..

Ik zat alvast op de camping bij Karsten Tavelstore ;) Samen met hen heb ik een toffe actie die tot morgen, donderdag 21 juli, loopt. Doe je bij het afrekenen ‘De groetjes van Brenda’? Dan maak je kans op een complet Mepal Bloom servies!

Zo leuk om te doen: ik gaf een online kookworkshop als teamuitje. We gingen aan de slag met Mexicaans van Santa Maria :)

Tosti-time! Laatste keer voor de schoolvakantie lunchen met mijn grote meid. Op maandag eten we tussen werk en school vaak samen een broodje. Na de vakantie gaat op school het continu-rooster in dus dan kan dit niet meer.

De Pop-It-Chocolade moesten we proberen ;)

Het Zuiderzeemuseum nodigde me uit voor een bezoek aan het museum en de nieuwe tentoonstelling Must See. Het was zo leuk om met de meiden door het museum te lopen. Fem wilde in alle huisjes kijken.
Inmiddels hebben we thuis ook en diabolo, hier heeft ze in het museum ook mee gespeeld. En de lunch was heerlijk. Er is duidelijk oog voor verse en goede producten in het restaurant. Zo fijn!

We hadden iets te vieren, 15 jaar verkering ;) We gingen naar ons nieuwe lievelingsrestaurant: Ysbrantsz in Hoorn. Het was echt weer genieten!

En dit was ook genieten ;)

We kunnen weer werken bij de bibliotheek! Dat vind ik zo fijn. Zo kan ik weer wat vaker buitenhuis werken. Dat doet de productiviteit goed. En ik neem dan trouw een lunchtrommeltje mee ;)

Maar het is ook fijn om soms ergens anders te werken waar de lunch besteld kan worden.

Weekendje campinglife, we boekten een weekendje op de camping waar mijn schoonouders staan. Het was echt genieten. We hadden mooi weer, er was lekker eten en we hoefden helemaal niks. Alleen naar de ochtndgymnastiek, de knutselclub, het schminken en de theatervoorstelling ;)

En ontbijten met donuts, ook fijn.

IJsje aan het meer.

En een fotootje bij het ontbijt. Heerlijk!

En… hoe tof is dit!? Bij thuiskomst lag er een pakketje op de mat! Een exemplaar van de Makkelijk & Snel agenda 2022! Hij is zo mooi geworden!

De Makkelijk & Snel Agenda 2022 kun je nu reserveren, in september komt hij uit en wordt je bestelling verzonden. En de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022 ook! Bij de scheurkalender is nu een tijdelijke actie, je krijgt het bewaarmapje (dat ook een receptenklapper is) nu cadeau! Klik hier voor alle informatie.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Marjon (Uitgelezen) 22 juli 2021 om 12:22

    Gezellig overzicht weer :-)
    Wij kamperen ook (tegenwoordig met caravan) en het blijft genieten.
    Hele fijne vakantietijd!

    Groetjes, Marjon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *