Ga naar de inhoud

Back to normal – Instagram Challenge

Jahoor, het is weer zo ver, ik ga back to normal! Oftewel: gezonder eten en niet (of minder) snoepen. Deze keer doe ik het anders, namelijk met een Instagram Challenge. Doe je met me mee?

Bewust(er) eten

Jullie zijn inmiddels wel van me gewend dat ik in januari en september back to normal ga. Na al het lekkers van de feestmaand is het tijd om weer gewoon te doen. Om gezond(er) te eten, lekker veel groenten en fruit te eten. En om minder te snoepen. Tijd om bewust te eten, in plaats van het zonder na te denken in mijn mond te stoppen.

Maandag 8 januari start ik met de Back to normal Instagram Challenge. En ik zou het super leuk vinden als je met me mee doet!

Back to normal – Instagram Challenge

Het is super simpel. Aan de hand van deze 21 ‘opdrachten’ plaatsen we iedere dag een foodfoto op instagram. De ene dag deel je een ontbijtje, andere keer een tussendoortje, maaltijd of gezonde lunch. En stiekem zit er ook een cheatmomentje in de challenge verwerkt 😉

De challenge zorgt er voor dat je er dagelijks mee bezig bent op een positieve manier, het herinnert je er aan dat je back to normal gaat. En zo inspireren we elkaar om gezond te eten.

Hoe werkt de challenge?

  • Plaats als aftrap bovenstaande afbeelding op je account.
  • Plaats vanaf maandag 8 januari iedere dag een foto die past bij de opdracht van die dag,  gebruik hierbij je eigen creativiteit en inspiratie.
  • Gebruik #backtonormalchallenge en #brendakookt bij iedere post, zo kunnen we met elkaar mee kijken (vind ik super leuk!) en kunnen we bij elkaar reageren
  • Lukt het je een dag niet om de opdracht te voltooien? Geen probleem, je kunt de opdracht op een andere dag inhalen, of overslaan.

Voorbeeld van een Instagram post: 

Via mijn account @brendakookt kun je volgen hoe ik de challenge volbreng. En ik zou het super leuk vinden als je met me mee doet!

Leuk extraatje

Onder de deelnemers van de challenge verloot ik na afloop 1x ‘Brenda Kookt compleet pakket’ met daarin mijn kookboek Snelle klassieker met een twist, de maaltijdplanner en boodschappenplanner. En 1x het ‘Planner pakket’ met daarin de maaltijdplanner en boodschappenplanner.

Hiermee is het nog leuker (en makkelijker) om bewuster te eten. Kun je niet wachten? Via mijn winkeltje kun je de planners en het boek bestellen.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op