Ga naar de inhoud

Bestel nu: 2023 Makkelijke Maaltijden Scheurkalender

Yes, ik ben zo trots! De scheurkalender is helemaal af, én de pre-order is gestart! Vanaf nu bestel je de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2023 in de shop! De Makkelijke Maaltijden-scheurkalender biedt inspiratie om in 2023 iedere dag een snelle, lekkere en verse maaltijd op tafel te zetten.

Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2023

Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2023

“Dé scheurkalender die in 2023 zorgt voor verse en gevarieerde maaltijden.”

Dit is alweer de vijfde editie van de Makkelijke Maaltijden scheurkalender. Ik ben nu al zo blij met deze editie. Naast 100 toppers van de website delen we weer 150 nieuwe recepten. Een heerlijke mix tussen makkelijke vlees-, vis- en vegetarische maaltijden. De vormgeving van de kalender is ook weer anders dan andere jaren. Overzichtelijk, fris en speels met leuke plaatjes en doodles.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is hét ideale geschenk om cadeau om te geven. Aan jezelf én een ander. De kalender biedt een jaar lang kookplezier, hierdoor kook je in 2023 vers en gevarieerd en zet je iedere dag iets anders op tafel.

De recepten van de scheurkalender

Zoals ik hierboven vertelde bevat de kalender 100 bekende toppers van BrendaKookt.nl plus 150 nieuwe recepten. De toegankelijke recepten staan binnen 30 minuten op tafel, vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten en de ingrediënten koop je gewoon bij de supermarkt om de hoek.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2022 bevat:

  • Meer dan 250 makkelijke maaltijden, binnen 30 minuten op tafel
  • 150 nieuwe, niet eerder gepubliceerde recepten
  • weekplanningen en ruimte voor boodschappenlijstjes
  • vermelding van officiële feestdagen en speciale foodfeestdagen
  • plus extra feestdag- recepten (zoals met Nieuwjaarsdag, Pasen, Sinterklaas en Kerst)

Een voorproefje van het binnenwerk van de kalender:

Handig bewaarmapje

Voor de recepten van de 2023 scheurkalender is er ook weer een handig mapje beschikbaar om de recepten in te bewaren.

Het bewaarmapje is een A5 2-rings ordner in de stijl van de 2023 scheurkalender. Het mapje heeft een driehoek-standaard waardoor je hem op je aanrecht kunt zetten als een klapper.

Het bewaarmapje kunt je dit jaar (net als vorig jaar) dus niet alleen in de kast opbergen, maar ook als een klapper op het aanrecht zetten. Dit maakt het koken uit het bewaarmapje nog eenvoudiger!

Het bewaarmapje is alleen via de webshop van Brenda Kookt verkrijgbaar.

7 reacties

Betty Bogaerts

Waarom zit de afscheur rand onder de gaatjes. Nu kun je ze na gebruik niet meer in de bewaar map doen.

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Betty, als je de bewaarmap gebruikt moet je inderdaad weer nieuwe gaatjes perforeren.

Willem

Vraagje , hoe kan ik de kalender het beste gebruiken ? Als scheurkalender kan ik de recepten niet meer in de map doen lijkt mij . Alvast bedankt

Laat een bericht achter

Willem

Is het de bedoeling om de scheurkalender eerst uit elkaar te halen ? Als je een pagina eruit scheurt zitten er geen gaten meer in . Of zie ik dat verkeerd ?

Laat een bericht achter

An

Verzend je ook naar België? Wat zijn de verzendkosten dan?

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Ja ik verzend ook naar België, verzendkosten zijn 9,25 in dat geval. Via de webshop staat deze optie ingesteld, kies voor België in plaats van Nederland.

Jan Zwanenburg

ik heb hem vorig jaar ook gekocht en al veel recepten uitgeprobeerd. en in de bewaar map zitten er ook al heel veel . en ja bewaar wat lekker is of denk dat lekker is en zo kan je altijd terug zoeken naar een verrassent recept.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op