Ga naar de inhoud

Brenda Kookt Magazine (nu verkrijgbaar)

Yes! Hij is er nu officieel, mijn eigen Brenda Kookt Magazine!

In dit magazine bundel ik alle toppers van de afgelopen 11 jaar Brenda Kookt. Het magazine ligt nu in het tijdschriftenschap, en is dus in heel Nederland verkrijgbaar. Zo tof!

Vergeet dus niet om een kijkje te nemen als je in de supermarkt of boekhandel bent. Kun je het in de winkel niet vinden? Geen zorgen, online bestellen kan ook, via deze pagina.

Brenda Kookt Magazine

Het magazine heb ik samengesteld samen met de redactie van Koken & Genieten Magazine. Ik deel dit jaar namelijk maandelijks recepten in het blad van Koken & Genieten. We hebben nu eenmalig samen deze speciale editie samengesteld.

En ik kan je vertellen: het is zo tof om mijn eigen kooktijdschrift in handen te hebben! Echt een droom die uitkomt.

Inhoud Brenda Kookt Magazine

Brenda Kookt Magazine is een echte bewaareditie want in het magazine bundel ik meer dan 100 van de beste recepten van de website. Het is dus een echt bewaarnummer geworden, met het lekkerste van de afgelopen 11 jaar Brenda Kookt. Alle toppers staan erin, en met het magazine heb je ze allemaal overzichtelijk bij elkaar.

De recepten zijn onderverdeeld de volgende thema’s:

  • All time favourites
  • Binnen 30 minuten
  • Zonder pakjes en zakjes
  • Uit één pan
  • Ovenschotels met een twist
  • Italiaanse pasta’s
  • Zomerse salades
  • Feestdagentoppers
  • Zoete recepten

Alle Brenda-Kookt-Klassiekers zijn in dit magazine te vinden. Kortom, ik weet zeker dat je van dit magazine gaat smullen!

Brenda Kookt Magazine

Naast recepten vind je in het magazine ook een artikel met meer informatie over mij en tip ik je mijn favoriete hotspots en mede-foodies. Én we geven je een kijkje in the making off van het magazine.

Het magazine kost € 9,99 en is nu verkrijgbaar in het tijdschriftenschap van de supermarkt en boekhandel, ook kun je hem bestellen op deze pagina.

2 reacties

Janny Kraaijenbrink

Hen 2 tijdschriften besteld,beginfebruar heb er maar 1 gekregen Graag wil er nog 1

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Janny, wat vervelend om te horen. Zou je me hierover willen mailen op [email protected]?

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op