Ga naar de inhoud

Brenda Kookt Magazine

Er is vandaag een heel erg leuk nieuwtje dat ik met je mag delen! Namelijk het verschijnen van een heus Brenda Kookt Magazine!

Zo tof, mijn eigen tijdschrift! Hét tijdschrift waarin alle toppers van 11 jaar Brenda Kookt staan. Een tijdschrift boordevol lekkere en toegankelijke recepten dus!

Klik hier om jouw exemplaar te bestellen!

Brenda Kookt Magazine

Brenda Kookt Magazine

Vorige week kondigde ik mijn samenwerking met Koken & Genieten Magazine aan. Niet alleen deel ik dit jaar maandelijks recepten in Koken & Genieten, samen werken we ook al een poosje aan deze eenmalige speciale editie, Brenda Kookt Magazine! Het is zo tof om straks mijn eigen kooktijdschrift in handen te hebben!

Het Brenda Kookt Magazine is een echte bewaareditie want ik bundel de 100+ beste recepten van Brenda Kookt. Zo heb je ze allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Van recepten binnen 30 minuten en zoete baksels tot lichte ovenschotels. Ook komen echte ‘Brenda-Kookt-klassiekers’, eenpansgerechten en feestdagen toppers aan bod. Ik weet zeker dat je van dit magazine gaat smullen!

Vanaf nu kun je het magazine bestellen voor €9,99 op deze pagina.

Brenda Kookt Magazine recepten

11 jaar recept inspiratie in Brenda Kookt Magazine

Het is toch ongelooflijk dat ik al 11 jaar op de website recepten met jullie deel. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Een droom die uit is gekomen. En nu vind je dus alle toppers van de afgelopen 11 jaar bij elkaar in een magazine!

In het magazine deel ik onder andere mijn all time favourites. Toppers van 10 jaar geleden die nog steeds favoriet zijn bij mij thuis, bij mijn familie en bij jullie de lezers van mijn website. Spitskool in bladerdeeg, de courgetteschotel en dé bloemkoolschotel mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Snelle maaltijden

Het magazine staat zoals je van mij gewend bent boordevol makkelijke maaltijden. Maar we hebben ook een aantal extra snelle toppers geselecteerd voor de rubrieken ‘binnen 30 minuten aan tafel’ en ‘eenpansgerechten’. Zo kun je op drukke dagen ook een zelfgekookte lekkere maaltijd op tafel zetten met behulp van het Brenda Kookt Magazine.

Ik laat je zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om elke dag weer voor een heerlijk en verrassend gerecht te gaan.

Brenda Kookt Magazine

Voor de zoetekauwen

Natuurlijk heb ik ook aan de zoetekauw gedacht. Er zijn de afgelopen jaren heel veel zoete recepten op de website gepubliceerd. In het magazine deel ik mijn lievelingsrecepten voor gebak, koek en toetjes. Brownies mogen uiteraard niet ontbreken, maar ook de mango-tiramisu moet je gemaakt hebben!

Het is nog ver weg, maar ook de feestdagen vergeten we niet. Ik geef feestdagen-inspiratie, op zowel zoet als hartig gebied.

Kortom een magazine met daarin al het lekkers van 11 jaar Brenda Kookt. Dit wil je toch in huis hebben? Plaats nu je bestelling.

9 reacties

Tiny wisse

Heel veel lekkere dingen al gemaakt. Jammer dat op blz 65 preisoep staat i.p.v. bijbehorend recept.

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Van die fout baal ik ook ontzettend! Het recept waar het in dit geval om gaat is deze: https://brendakookt.nl/recepten/ratatouille-franse-groentestoofschotel/ Groetjes, Brenda

Willy

Hoi Brenda, Ik heb jou magazine gekocht, met heerlijke recepten, maar op blz 65 staat toch wel een heel vreemde bereidig beschreven voor Ratatouille. Groetjes, Willy

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Willy, dat klopt inderdaad. Ik baal ook ontzettend dat deze fout erin is geglipt, dit is het recept van de ratatouille :) Gr Brenda

Mireille

Hoi Brenda, Wat een leuk nieuws! Even een vraagje: komt het tijdschrift ook in de winkel? groetjes, Mireille

Laat een bericht achter

Annie

Staan de recepten uit dit magazine ook gewoon op jouw site?

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Annie, alle recepten van het magazine staan inderdaad ook op de website. In dit geval zijn het geen nieuwe recepten.

anna

Ben recentelijk verhuisd naar Belgie. Heb mijn nederlandse postbus ingevuld maar die wordt niet geaccepteerd. Heb daarna het postadres van mijn dochter in Amstelveen ingevuld; werkt ook niet. Helaas dus voor mij. By the way; het gaat over jouw tijdschrift met 100 recepten! Met vr gr, anna

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Hoi Anna, wat vervelend om te horen. Je kunt een mailtje sturen naar [email protected], zo kun je het magazine buiten de webshop om bestellen

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op