Ga naar de inhoud

Checklist grote keuken schoonmaak – Gratis download

Checklist grote keuken schoonmaak

Nu we (bijna) met z’n allen thuis zitten ivm Corona is dit het moment om klussen in huis op te pakken. Één zo’n klus of project is het grondig schoonmaken (en reorganiseren?) van de keuken. Aangezien ik gek ben op lijstjes heb ik hier een checklist van gemaakt. In dit artikel geef ik jullie de link om deze checklist gratis te downloaden.

Checklist grote keuken schoonmaak

Naast het schoonmaken van de keuken is het meteen het moment om producten te controleren op houdbaarheid. Herorganiseer de kastjes zodat alles weer op zijn plek staat. En er kunnen misschien ook wel dingen weg die je toch nooit gebruikt?

De hele checklist hoef je natuurlijk niet in 1 dag af te vinken. In plaats van 1 groot project kun je ook iedere dag een beetje doen. Doe bijvoorbeeld iedere dag een kastje of apparaat.

Ik moet toegeven dat ik zelf op dit moment ook nog niet toe kom aan grote klussen, maar dat gaat de komende weken vast veranderen. Om alvast te beginnen heb ik al 1 kastje aangepakt. Dan volg de rest vanzelf.

Klik op de button hieronder om de checklist direct te downloaden.

[ddownload id=”44391″]

Tip! Nu je toch bezig bent met schoonmaken. Noteer dan meteen wat je qua voorraad in huis hebt en welke gerechten je er mee kunt maken. Zo is het gemakkelijker de producten in je voorraadkast te gebruiken.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op