Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #37 | Leukste foodevent van het jaar en mijn nieuwe assistente

Wat heerlijk dat het voorjaar volop is begonnen. Ik geniet van het zonnetje en de langere avonden. De afgelopen weken waren druk! Ik bezocht het leukste foodevent van het jaar en ging eindelijk weer eens uiteten met mijn foodvriendinnen. Samen met mijn nieuwe assistente maak ik foto’s van recepten voor de blog, én achter de schermen werk ik ook nog keihard aan de nieuwe scheurkalender.

Kijk snel mee naar mijn weken in foodfoto’s!

Maandag! We beginnen de week met tosti’s. Na het zwemmen zijn ze extra lekker.

De lekkerste snoepjes zoek ik stiekem alvast uit de bak met tumtum’s 😉

Dit vind ik zo lekker: banaan met pindakaas.

Dit is genieten: buiten lunchen in het zonnetje. Jill slaapt, Fem was onverwachts bij een vriendje te spelen dus ik kon er even rustig voor gaan zitten.

Daarna ging ik nog aan de slag met een lekkere taart die ik binnenkort met jullie ga delen..

..maar de taart kon ik wel meenemen toen ik Fem ophaalde. Konden we meteen een koppie doen 😉

Hoera! Mijn opa is jarig!

Vorige week was het weer tijd voor het leukste foodevent van het jaar, de Culiperslunch. Hier worden alle nieuwe kookboeken en nieuwe producten gepresenteerd.

BitesWeLove lanceert een nieuwe mix, en deze wordt in grotere verpakking verkocht bij Albert Heijn. Het is een mix van pinda’s met kokos en edamama boontjes die gedroogd zijn en omhuld met chocolade. Echt zo lekker! En nog gezond ook. Dit wordt mijn nieuwe verslaving ben ik bang… 🙂

Deze foto maakte Fem terwijl ik de foodiebag na het event uitpakte 😉

Er stond nog een leuk uitje op de planning. Lunchen met mijn foodvriendinnetjes, dat hadden we al te lang niet gedaan. We spraken deze keer af met Neni in Amsterdam. De lunchkaart was nog klein ivm de opstartfase, vanaf volgende week wordt de kaart uitgebreid. Maar oh wat is het lekker. Het zijn gerechtjes die je deelt. Als starter zijn er natuurlijk lekkere dips en falafel (met popcorn) maar de geroosterd zoete aardappel was mijn favoriet.

De meeste werkdagen zit ik er zo bij, gewoon achter de laptop aan mijn keukentafel. Op dit moment zit ik vol in de receptontwikkeling voor de nieuwe scheurkalender. Er komen super veel lekkere recepten in de kalender, ik vind het helemaal jammer dat ik alle ideeën niet direct kan delen op de blog. We moeten even geduld hebben…

..maar die gerechten moeten natuurlijk ook getest worden. Deze maaltijd was mega lekker, en komt zeker in de kalender 🙂

En ik maak natuurlijk ook nog nieuwe recepten voor de blog. Tijdens een kookdag zette ik meteen 6 recepten op de foto.

Kijk ons nou zitten aan tafel! Jill zit sinds afgelopen weekend ook in de kinderstoel, ipv het babyschaaltje. 

Zo stom: tijdens een etentje met onze ouders koos ik het verkeerde toetje. Ik ging voor een coupe met ijs, stroopwafel en karamelsaus. Terwijl ik niet van ijs houd. Wel van Italiaans ijs, magnums, en cornetto’s etc, maar niet van een coupe. De stroopwafel en karamel hadden me verleid, maar in combi met het ijs viel het tegen.

Zondag! En ik ben even aan het werk met Fem (of Elsa), mijn nieuwe assistente 😉 Ik maak een foto van een recept dat ik later deze week op Instagram publiceer, en Fem maakt ondertussen ook foto’s met mijn telefoon. 

En dat recept deed het heel goed bij de borrel met vrienden 😉

3 reacties

Marjon (Uitgelezen)

Leuke verzameling foto's weer! Gefeliciteerd met je opa, wat een mooie leeftijd! En wat een rijkdom, jouw gezin :-) En toen je over nieuwe assistente begon dacht ik dat je het over Joor had... Want ik vraag me al een tijdje af wie de Joor van 'door Joor' toch is. Groetjes, Marjon.

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat leuk Marjon! Joor is inderdaad niet zo vaak in beeld, ik kan me voorstellen dat je dat dacht. In dit artikel lees je meer over Joor: https://brendakookt.nl/2018/06/01/zomerse-rolls-met-icing-van-frambozen/

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op